A világ – talán – egyik legszebb napja – vélekedtek azok, akik a rendezvényen részt vettek. Igaz, május első vasárnapja már néhány nappal ezelőtt volt, emlékezni szeretettel, kedveskedni tisztelettel, soha sem késő.

Így minden évben meg is ünnepli az olvasókör ezt a szép eseményt, így már hagyomány a Visszhang utcán ez. A rendezvényt Molnárné Kecskeméti Rita önkormányzati képviselő nyitotta meg, aki személyes hangvételben idézte meg a szépségeket és nehézségeket: „Pokoli nehéz anyának lenni, de nem tudok elképzelni ennél csodálatosabbat” – fogalmazott.

„Tagjainkat meleg teával, kaláccsal, egy kis süteménnyel kínáljuk, és kellemes beszélgetés tud kialakulni, valamint mindenkit megajándékozunk egy-egy pici begóniával, amelyet elültetve lehet majd gondolni az anyák napjára, ahogyan hajt otthon” – fogalmazott Zsarkóné Sánta Zsófia, az olvasókör elnöke. Az ünnepelteket pedig felköszöntötték.

A műsort a Klauzál Gábor Általános Iskola 3. A osztályosainak előadása szolgáltatta, ahol verssel, énekkel (közösen és külön-külön is) csaltak mosolyt és könnyeket a megjelentekre. Hogy ez teljesen összeálljon, Makainé Vitális Mónika és Kiss Kriszti munkája segítette.

 

 

 

G.