A Berben Túra, Bereczky Bence vezényletével szombatra egy Mindent bele túrát szervezett azoknak a barantásoknak, akik az Országos Baranta Szövetség tagjai és vasárnap a Kossuth téren tartanak bemutatót. A tradicionális magyar harcművészet kedvelői az ország több pontjáról érkeztek, szombatra pedig egy túraprogrammal lepték meg őket.

Bereczky Bence osztálykirándulásokat szervez, amelyeken kenutúra is előfordul, nem csoda, hiszen Bence 14 éves kora óta űzi ezt a sportágat, a vérében van minden mozdulat. A vízre szállás előtt ezeket igyekezett is átadni a többieknek, hiszen a csapatban volt olyan, aki kevés tapasztalattal rendelkezett kenuzás terén. Sebaj, a Mártélyi holtág egyébként sem tartozik a veszélyes vizek közé, így végül mindenki könnyen boldogult.

A táj és az időjárás szinte tökéletes volt a kalandhoz, melynek során a holtágat evezték körbe a résztvevők.

A programok pedig délután sem érnek véget, a barantások egyrészt gyakorolnak a holnapi bemutatóra, másrészt pedig egy airsoft játékban is részt vesznek, sőt egy kis csapatépítést is szerveznek. Persze a közös ebéd sem marad el, a választás jó érzékkel a tiszai halászlére esett.

A délelőtt készült fotókat a lenti galériában találja, nem csak a kenusokat kaptuk lencsevégre!

szcs