Kos (március 21.-április 20.)

Jó lenne, ha megtalálná a középutat, mert a szélsőségessége már nem egyszer bajba sodorta. Pedig a szíve telve van szeretettel, és ég a vágytól, hogy kimutassa a gyengédségét. Ugyanakkor most nem veszi jó néven, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt eltervezi. Emiatt ideges, feszült és sajnos éppen azt bántja meg, akit a világon legjobban szeret.

Bika (április 21.-május 20.)
Jól indul a napja, de utána minden a feje tetejére áll. Annyi feladat zúdul egyszerre a nyakába, hogy ha mindent el szeretne intézni, akkor a nap huszonnégy órája sem lenne elég. Mindenki sürgeti, pedig ez az, amivel a világból is ki tudják kergetni. A nyugodt és higgadt helyzeteket kedveli, mert a kényelemszerető természettel áldotta meg a sors.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A régi szerelmi kapcsolatát szeretné újra kezdeni. Azonban arra nem gondol, hogy csalódás is érheti. Mivel régóta nem találkozott a régi kedvesével, talán már meg sem ismeri, hiszen az emlékeiben még a régi arcára emlékszik. Sajnos az idő mindenki felett eljár, nem kímél meg senkit.  De csak akkor vegye fel vele a kapcsolatot, ha már nem tart a kudarctól.

Rák (június 22.- július 22.)
Sikerül visszaszerezni a vezető szerepét, de tökéletesen tisztában van vele, hogy innentől kezdve nem ülhet a nyugodtan a babérjain. Az ellenfele nem fog beletörődni a veszteségbe, mert a második helyet nem képes elviselni. Még akkor sem, ha nem alkalmas arra, hogy másokat vezessen. Mivel csak a hatalomvágy hajtja jobb, ha semmi jóra nem számít.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A biztos győztesek tudatával halad az útján és ez így van rendjén. Ebben a helyzetben csak ez az egy választása van, ha valóban a nyertesek közé akar tartozni. Bízzon a tehetségében és a kiváló adottságaiban, s abban, hogy ez az út az, amin haladnia kell. Az útjába kerülő akadályok ne rémítsék meg, mert azokat a sors azért állítja fel, hogy leküzdje.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Legyen megfontolt, és ne essen túlzásokba az élet egyetlen területén sem. Ügyeljen arra, hogy kinek és mit mond, mert ha nem érzi a szavai súlyát, akkor akár egy életre szóló haragost is szerezhet magának. Feszültségét vagy a bánatát ne a vigasz ételekkel ellensúlyozza, mert azzal csak árt a szervezetének. Általában mértéktartás jellemzi, ne változtasson ezen.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Nem az erőssége a nehéz fizikai munka és nem szereti a piszkos és nehéz munkát sem. Most mégis beadja a derekát, mert egy jó barátja a segítségét kéri. Gondolkodás nélkül elvállalja, mert teljesen természetesnek tartja, hogy segítsen neki. Az igaz, hogy a lelke mélyén nem repdes az örömtől, de abban reménykedik, hogy hamar túl lesz az egészen.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Mielőtt még végleg elkeseredne, vegye számba a lehetőségeket. Nem eszik olyan forrón a kását, és különben sem az a típus, aki az első akadály láttán feladná, és meghátrálna. Kissé vonuljon vissza, most nincs dolga a külvilágban és készítsen egy tervet, hogy melyik úton indul el. A két legrosszabb dolog, amit tehet, a szorongás és a kétségbeesés.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Gyors, kemény ellentámadásba lendül, mert úgy érzi, hogy mindenáron győznie kell. Nem veszi figyelembe, hogy a győzelemért esetleg mekkora árat kell majd fizetnie. Inkább törik, de nem hajlik, mert csak szélsőségesen képes gondolkodni. Pedig ebben a helyzetben egy okos kompromisszummal még igen előnyös tárgyalási pozícióba kerülhetne.

Bak (december 22.-január 20.)
Engedjen a társa unszolásának és menjen vele egy kicsit sétálni munka után. Szüksége van testmozgásra, még akkor is, ha alig várja, hogy az otthonában kényelmesen elnyújtózkodjon a kedvenc foteljában. A mozgásszegény életmód számos kellemetlen betegség forrása lehet, ezért jobb, ha még idejében megelőzi az egészségügyi panaszokat.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Viszonylag hamar regenerálódik a csalódása után, legalábbis a környezetének úgy tűnik. Pedig ez csak a látszat, mert a szíve sok sebből vérzik. Nem szívesen ismerné be senkinek sem, bánja, hogy nem hallgatott az intő szóra. Mentségére szól, hogy az érzelmei elragadták, és így nem vette észre, hogy az arra érdemtelen emberre pazarolta a bizalmát.

Halak (február 20.-március 20.)
Végre felfelé ível a karrierje, de mégsem repes az örömtől. Tisztában van vele, hogy a magasabb pozíció jóval több munkával, és feladattal jár. Már abban sem biztos, hogy a magasabb fizetés kárpótolja e majd a sok idegeskedésért. Ügyesen kell lavíroznia a kollégái között is, hogy a részlehajlással még véletlenül se vádolhassák meg.

Forrás: hirado.hu