Kos (március 21.-április 20.)
Olyan feladattal kell megbirkóznia, amivel eddigi pályafutása alatt még nem találkozott. Nem mutatja ki, de legbelül, azért bizony szorong. Igyekszik a környezetétől eltitkolni, és inkább felvesz egy szerepet, és eljátssza, hogy mennyire magabiztos. A szerepjátszása annyira jól sikerül, hogy pechjére még az eddiginél is nehezebb feladattal bízzák meg.

Bika (április 21.-május 20.)
Szerencsére még időben kapcsol, és nem hagyja magát kihasználni. Az illető annyira ügyesen titkolja, hogy valójában mi a szándéka, hogy nem sok hiányzott, hogy lépre menjen. A sikert a jó helyzetfelismerő képességének és az élettapasztalatának köszönheti. Az sem mellékes szempont, hogy szokásához híven nem kapkod, így elkerüli a baj.

Ikrek (május 21.- június 21.)
A kezdeti zűrzavar után kezd összeállni a terve. Mielőtt végleg elkeseredne, így minden, még ha lassan is, de a helyére kerül. Mint egy mozaik kép, a fejében már réges-régen pontosan összerakta még a legapróbb részleteket is. Igaz, hogy nem egészen így tervezte, arra számított, hogy gyorsabban eléri a célját. De örül, mert csak a végeredmény számít.

Rák (június 22.-július 22.)
Nem könnyű, de érdemes betartania az orvosi utasításokat, ha nem szeretne egy bajból kettőt csinálni. Vegye komolyan, hogy érdemes a nehéz és a zsíros ételektől tartózkodnia, vagy legalábbis mérsékeltebben fogyasztania. Mindenhez idő kell, még ahhoz is, hogy a szervezete megszokja az új étrendet. Főleg, ha a régi ételek a kedvencei voltak.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ne sajnálja magától egy kis szórakozást és lazítást. Szüksége van arra, hogy időnként kiszabaduljon a mindennapos mókuskerékből, mert nem csak a munka és a megoldandó feladatok léteznek. Tegye azt, amihez kedve van, és menjen el egy moziba vagy színházba, ne sajnálja rá az időt. A munka szót erre az időre zárja ki, és meglátja sokkal jobb kedve lesz.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az ötlettől a megvalósulásig bizony hosszú és fáradságos az út, de nem kíméli magát. Hajtja a cél, hogy minél hamarább elérje. Nem tévedhet, mert akkor az összes munkája és a befektetett energiája végleg kárba vész. Anyagi veszteségről nem is beszélve, amit nehezen tudna újra pótolni. Mivel anyagi haszonra is számít, ezért még jobban kell koncentrálnia.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Legyen bátor és mondja ki még a legtitkosabb vágyát is a párjának. Teljesen fölösleges csak magában füstölögnie, hisz a kedvese nem gondolatolvasó. A ki nem beszélt problémák csak megmérgezik a kapcsolatukat, és félreértésekhez vezetnek. Sőt, akár még szakításra is sor kerülhet. Amennyire csak lehet, legyen őszinte hozzá, mert meg fogja érteni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nehezen indul a napja, mert meglehetősen fáradt, hiszen szeretné az elkezdett munkáját minél hamarabb befejezni. Nem könnyű utolérnie magát, amikor százfelé kell figyelnie és mindent azonnal kell elvégeznie. Igyekszik, hogy senki se találjon hibát a munkájában, de az állandó feszített tempó nagyon kifárasztja idegileg és fizikailag egyaránt.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Csodálatosan érzi magát a párjával, és már maga sem hitte volna, hogy még ez még egyszer megtörténhet az életében. A szíve mélyén feladta, hogy valaha is újra találkozik a boldogsággal, de most nagyon élvezi. Nem foglalkozik a múlttal, csak a jelenben él, mert nem szeretné a fölösleges aggodalmaskodással tönkretenni a szép napokat.

Bak (december 22.-január 20.)
Gondjai nemhogy csökkennének, hanem inkább sokasodnak. Igaz, hogy ezt a helyzetet most önmagának köszönheti. Sajnos mivel, nem gondolja át a mondanivalóját, ezért sikerül vérig sérteni egyik ismerősét. Nagyon bánja és legszívesebben gyorsan visszavonná, amit tesz, de ez nem is olyan egyszerű. Sajnos az illető a kelleténél haragtartóbb.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Szeretne végre valaki mellett lehorgonyozni, mert egyre jobban érzi, hogy nem jó egyedül. Meglepi, hogy nem is olyan egyszerű az elképzelésének megfelelő társat találni. Kénytelen elgondolkodni, hogy talán nem jó helyen keresi az igazit, vagy túlságosan nagyok az igényei. Már a függetlenségigényéből is boldogan leadna, ha eljönne az, akire régóta vár.

Halak (február 20.-március 20.)
Nem könnyű lenyelnie és megemésztenie az igazságtalan megjegyzést a felettesétől a munkahelyén. Általában elég jól viseli a kritikát, de az igazságtalanságot nagyon a szívére veszi, és nehezen teszi túl magát rajta. Sokáig emészti magát, ha megbántják, és sajnos még fizikailag is belebetegedhet. Tisztában van vele, de mégsem tehet ellene semmit.

Forrás: hirado.hu