Az Ifjúsági Standard Európa-bajnokságon 56 páros indult, Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka az első fordulóból redance nélkül jutott tovább a második körbe, majd innen az elődöntőbe. A legjobb 24 között ért véget számukra a kontinensviadal, a 18. helyet szerezték meg. Czuczi Patrik és Késmárki Vanessza a redance során nem tudta kiharcolni a második fordulóba kerülést, így ők a 41. helyen zárták a versenyt.

Ezen hétvégén több WDSF Openen is képviselték az egyesületet és az országot a  SZILVER-es párok.

Pénteken Olbiában (Szardínia) az U21 Latin Openen a 40 fős mezőnyben Csorba Máté és Haddad Sabrina bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

Szombaton az International Standard Openen az 50 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Kis Violetta bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végzett.

Az International Latin Open 103 indulója között Hegyes Bertalan és Kis Violetta középdöntőbe jutott és a 8-9. helyet szerezték meg holtversenyben egy olasz párral. Csorba Máté és Haddad Sabrina a 3. körben búcsúzott, a 34-38. helyen végeztek.

A Junior II. Latin Open 15 fős mezőnyében Rischák Balázs és Gálfi Petra bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Az Ifjúsági Latin Open 43 fős mezőnyében a Rischák, Gálfi kettős az elődöntőig jutott, a 16. helyen végeztek. A páros az Ifjúsági Standard Openen  7. helyen zárt.

Vasárnap az International Standard Openen a 45 fős mezőnyében Nikita Anikeev és Farkas Bettina a 8., Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka éppen lemaradt a középdöntőről, ők a 14. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Standard Openen a 35 fős mezőnyben Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Czuczi Patrik és Késmárki Vanessza a 25. lett.

A Junior I. Standard versenyben Urbán István és Urbán Lilla ezüstérmet szerzett. A páros a Junior I. Latin versenyben a 4. helyen végzett.

Forrás: Szilver TSE