Kos

A közeljövőben egy régi kedvesével való találkozásra számíthat. Ez kissé összezavarhatja az érzéseit, nehezen lát tisztán a párkapcsolatát érintő kérdésekben. Ennél a Hold-állásnál könnyen köt új ismeretségeket.

Bika

Keményen dolgozik, és küzd a sikeréért. Egy kicsit el is fáradt, jól esne a pihenés. Lassanként csökkennek a gondjai az anyagi helyzetét illetően, már látja a fényt az alagút végén.

Ikrek

A Hold az Oroszlán jegyében áll, fényszögben a Neptunusszal, a Vénusz pedig a Kos jegyében jár. Ez a bolygóállás nagyon megnöveli a szerelmi energiákat az életében, különösen vonzóvá és érzékivé téve önt. Ha ön egyedülálló, ma eset mindenképpen menjen társaságba, mert most megismerkedhet valakivel.

Rák

Ha új tervei vannak, ma vágjon bele a megvalósításukba, mert most sikerrel fog járni. Az ösztönei csalhatatlanul mutatják a helyes utat. Valaki egy nehéz kérdés megoldásánál a segítségére lesz, hálás lesz az illetőnek.

Oroszlán

Kissé szétszórt, mint ahogy az elmúlt napokban is. Ma nehézkesen halad a feladataival, és több akadállyal is számolnia kell a munkahelyén. Kárpótlásul az estéjét a szerelem fogja széppé varázsolni!

Szűz

Most különösen jól érzi magát, kiegyensúlyozottan és lazán tölti el ezt a napot. A munkahelyén is jól teljesít, mások csodálják a teherbírását. Este nagyon elégedett lehet önmagával, és gondtalanul élvezheti jól megérdemelt pihenését. 

Mérleg

Önről sugárzik a kedvesség, emiatt sokan fordulnak önhöz tanácsért, segítségért. Szívesen is segít, mert lételemes segíteni másokon. Este semmiképpen se unatkozzon otthon, hívja fel a barátait.

Skorpió

Ma nagyon jól sikerülnek az üzleti tárgyalásai, most különösen erős meggyőző erővel bír. A Merkúr a VII. sorsterületen áll, ez a vonzerejét növeli. Könnyen lehet, hogy ma megismerkedik valakivel, aki később komoly szerepet tölt majd be az életében.

Nyilas

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Hatalmas energiával rendelkezik, ma behozza minden lemaradását. Délután már kikapcsolódásra és tervezgetésre is jut ideje.

Bak

Ma kifejezetten békés, nyugodt hangulatra számíthat. Képes magára vállalni a döntőbíró szerepét, ha a családjáról van szó. Régóta fennálló konfliktusokat is békésen tud rendezni.

Vízöntő

Lehetséges, hogy egy kicsit fáradtnak és feszültnek érzi magát. Ma több szünetre van szüksége, mint máskor. Ne engedje, hogy bármire is rábeszéljék, és ne vállalja túl magát.

Halak

Ma sok sikerben és elismerésben lesz része, de ezekért keményen küzdött. Az anyagi problémákra is megoldást talál. Az este romantikus hangulatban telik.