Jól kezdődött az év a Beavers számára, az első bajnoki meccsükön az AE 424 ellen játszottak és habár Gazsó Bence, a Hódok legjobb dobója munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott Szentendrére utazni, a második és harmadik rendű dobók is kiválóan teljesítettek, a végén 21-6 arányban a vendégek győzedelmeskedtek.

Varga Viktor csapatvezető azt is elárulta, hogy mindeközben a Magyar Kupán is részt vettek. A három selejtezőből álló megmérettetésen 9 csapat indult, NB I, NB II és NB III-ban szereplő gárdák vegyesen vehettek részt a kiírásban. Friss információ, hogy a Hódoknak sikerült az elődöntőbe kerülniük. A kupa küzdelmek augusztusban folytatódnak, három NB I-es csapattal nézhetnek farkasszemet a vásárhelyiek.

Addig viszont több szezonbeli mérkőzés is vár a Beavers tagjaira. Rögtön a hétvégén, szombaton a Jászberényt fogadják. A felek rendre izgalmas és szoros csatákat játszanak, így ez várható a hétvégi mérkőzésen is. A csapatok 13 órakor kezdik a meccset a Klauzál utca végén található baseball pályán.

szcs

Fotó: promenad.hu archívum