Magabiztos győzelmet arattak a vendégek a gyermek meccsen, habár a HVSC-nél sokan hiányoztak, ráadásul két játékos ki is pontozódott. Az első negyedben még igyekeztek magukat tartani a lányok, de a Győr így is 3 gólos előnyt tudott kialakítani. A második játékrész végére pedig már 8-cal mentek a vendégek. Az utolsó két negyedben így már nem is volt szükség arra, hogy megerőltessék magukat, de így is nyerték a fordulás utáni perceket. A vendégek ezzel továbbra is megőrizték veretlenségüket, a vásárhelyiek 11 ponttal az ötödik helyen állnak.

HVSC – Győri Vízisport Egyesület 5-17 (3-6, 2-7, 0-2, 0-2)

Ennél szorosabban alakult a leány serdülő összecsapás. Az első játékrész 1 góllal a vásárhelyiek nyerték, ám a fordulásra már 5-5-tel vonulhattak a felek. A harmadik etap végén ismét Szabó Beatrixék felé billent a mérleg nyelve. A záró részre azonban megrázták magukat a vendégek, 3 góllal nyerték a zárást, összesítésben pedig két góllal voltak jobbak Rácz Tamás tanítványainál.

A HVSC így a harmadik helyen áll 10 ponttal, a Győr a második 15 egységgel.

HVSC – Győri Vízisport Egyesület 8-10 (3-2, 2-3, 2-1, 1-4)

A serdülőknek már nincs több mérkőzésük az alapszakaszban, a gyermekcsapat viszont április 17-én, vasárnap 12 órától játssza utolsó mérkőzését. A Váci Vízilabda Sport csapatát fogadják a Vásárhelyen.

szcs

Fotó: HVSC Facebook