A vásárhelyiek célja mindenképpen a két pont hazai pályán tartása, nem is lehet más, hiszen a Szarvas elleni győzelmükkel átvették a vezetést a tabellán, ha pedig ezt szeretnék megtartani, akkor csakis a győzelem lehet jó eredmény a csabaiak ellen.

Ez nem lesz könnyű, ugyanis a vendégeknél biztosan lehetőséget kapnak az NB I junior bajnokságban edződő fiatalok.

A Vásárhely jó hangulatú, pörgős edzésekkel készült a meccsre, ráadásul ez alkalommal a hazai szurkolók is erőt adhatnak. A két csapat őszi mérkőzésén már úgy tűnt, hogy Gaál Adrienn tanítványai megszerzik a két pontot, azonban az utolsó 10 percben a magabiztosnak tűnő előny elolvadt, a végjáték nem sikerült jól és akkor 28-28 lett a vége.

„Az elmúlt két hetünk edzésekkel telt, játszottunk a makóiakkal is edzőmeccset, ami segített, hogy meccsrutinba maradjunk. A hétvégi meccsen maximálisan oda kell tennünk magunkat. A békéscsabaiak kondiban valamilyen szinten előttünk vannak, sokat edzenek, viszont a rutinunk segíthet, lendületben és sebességben is jók lehetünk.” – nyilatkozta hírportálunknak Gaál Adrienn vezetőedző.

A meccset április 2-án, szombaton 17 órától rendezik a Balogh Imsi Sportarénában.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 15 órától a juniorok is pályára lépnek, ez is izgalmas csörte lehet, hiszen a bajnoki tabella első két helyen álló csapat találkozik egymással.

szcs