Az U17-es csapat hazai pályán a Szentesi Kinizsivel játszott és egy jó iramú mérkőzésen, sok helyzetből végül két gólt szerezve sikerült megnyerni a találkozót.

Csongrád megye, Női U17 13. forduló

Hódmezővásárhely, Városi Stadion

HFC–Szentesi Kinizsi 2:0 (2:0)

HFC:Tóth Zsuzsa,Fehér Ágnes,Kispál Kitti,Gábor Mónika,Badi Katalin,Kiss-Molnár Nikoletta,Telek Vanda,Szalai Gréta,Gábor Noémi

Játszott még:Hódossy Virág, Bihari Regina

Edző: Mucsi Dénes

HFC gólszerzők:Gábor Noémi,Kiss-Molnár Nikoletta

Mucsi Dénes: „Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben több helyzetet is kialakítottunk, amiből kettőt sikerült gólra váltanunk. A második félidőben a kétgólos előnyünktől kicsit kényelmesebbé váltunk, de így is sok helyzetünk volt, amit rendre kihagytunk. Az egész mérkőzés folyamán rengeteg technikai hibával játszottunk, amit egy jobb csapat ellen nem engedhetünk meg.”

A HFC női felnőtt csapatának mérkőzésén nem csak az ellenféllel, hanem a pálya talajával is meg kellett küzdenie a lányoknak. Sajnos helyzetekig csak elvétve sikerült eljutni, míg a vendéglátók éltek a lehetőségeikkel és végül három gólt szerezve tartották otthon a három pontot.

Csongrád megye, Női Felnőtt Csökkentett Nagypálya 13. forduló

Szeged-Szentmihály

St. Mihály FC-HFC 3:0 (2:0)

HFC:Tóth Zsuzsa,Gábor Mónika,Kispál Kitti,Kovács Dóra,Réczi Éva,Szabados Adrienn,Kiss-Molnár Nikoletta,Gábor Noémi,Orovecz Éva

Játszott még:Jesenszki Dóra,Fehér Ágnes,Balázs Csenge,Telek Vanda

Edző:Mucsi Dénes

Mucsi Dénes: „Teljes mértékben meg voltam elégedve a lányok hozzáállásával. Sajnos nem tudtuk játszani a sokpasszos játékunkat a rossz talajú pálya miatt. Mi nem nagyon tudtunk kialakítani helyzetet, viszont a St. Mihály FC csapata több helyzetig is eljutott, amiből hármat értékesíteni tudott. Ezen a mérkőzésen is volt egy-két játékosom, akik pozitív benyomást tettek rám, aminek nagyon örülök.”

Forrás: Czibere Adrián