A gárda az eddigi három fordulót veretlenül teljesítette, sőt ezt a jó teljesítmény még az előző szezonra is visszanyúlik, hiszen hosszú ideje nem találtak legyőzőre Kasza Károly fiai. Egerben azonban nem voltak könnyű helyzetben a vásárhelyiek, hiszen többen is betegség miatt nem állhattak az edző rendelkezésére és sérülés is sújtotta a csapatot, ám a jelenlévők így is a maximumot nyújtották.

Szombaton kora délután a hazai, egriek ellen ugorhattak először medencébe Kovács Kristófék. A csapatok az első két negyedben fej-fej mellett haladtak, először az Eger nyert 1 góllal, aztán a Vásárhely tette ugyanezt. Szorosra sikerült a nagyszünet utáni első felvonás is, 4-5 arányban a vendégek tehettek szert apróbb előnyre, amit a záró akkordban tovább tudtak növelni, a hajrában már 3 góllal voltak jobbak az ellenfélnél. A vásárhelyiek egyik legjobbja, a meccsen 6 gólig jutó Kasza Dániel azonban megsérült a meccsen, így a folytatásra fontos játékosát vesztette el a csapat.

ZF-Eger – HSA 2003 9-13 (2-1, 1-2, 4-5, 2-5)

A java azonban azután jött, a jó formában lévő Szeged ellen meccselhettek Petrócziék. A két gárda 2-2-re végzett az első játékrészben, ám a nagyszünet előtt komoly vágtába kezdtek a szegediek, Éles Vilmos tanítványai 6-0-ra hozták a második negyedet, amivel komoly előnyre tettek szert. A Vásárhely igyekezett a fordulást követően tapadni, de a 2-3-as harmadik negyed nem volt elég és habár a záró részt 2-0-ra a Kasza-fiúk nyerték, ez kevés volt a győzelemhez. A csapat szezonbeli első vereségét szenvedte el ezen a találkozón.

HSA 2003 – Mentalfitol SZVPS 6-11 (2-2, 0-6, 2-3, 2-0)

A vasárnap a Szentes elleni meccsel indult a nap a HSA számára. A csapat ezúttal magabiztos teljesítményt nyújtott, egy percig sem hagytak kételyt afelől, hogy a maximálisan bezsebelhető ponttal szeretnék elhagyni a medencét. Mind a négy negyedben győzni tudtak, végül 6 gólos előnyre tettek szert.

Szentes A – HSA 2003 7-13 (2-3, 0-2, 3-4, 2-4)

A HSA utolsó meccsén az Oradea került terítékre, a fiúk ezen a meccsen sem engedték ki a kezükből a győzelmet. Habár szoros csatát vívtak a felek, az előnyt a Vásárhely tudta szépen, lépésenként kialakítani, ezzel biztosítva az újabb győzelmet.

Clubul Sportiv Crisul Oradea – HSA 2003 8-12 (2-3, 3-5, 2-3, 1-1)

szcs

Fotó: promenad.hu archívum