Kos (március 21.-április 20.)
Kapkodásának ismét van következménye. Meggondolatlanul cselekszik, és csak a saját érdekét nézi, nem veszi figyelembe a másik igényét. Szeretné kiköszörülni a csorbát, de azzal csak még jobban elmélyíti az amúgy is meglévő konfliktust. Már számtalanszor megfogadta, hogy jóval megfontoltabb lesz, s előbb gondolkodik, és utána cselekszik.

Bika (április 21.-május 20.)
Rossz kedvét szeretné vásárlással ellensúlyozni, de legyen megfontolt, mielőtt belevetné magát az üzletek kirakatainak nézegetésébe. Néha nem árt, ha meglepi magát valamivel, mert nem lehet csak örökké spórolni. Ám a hosszú idő utáni böjtölésnek meg van az ára, mert jóval többet költhet a kelleténél. Ésszerű, ha most csak kevés pénzzel indul útnak.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Úgy érzi, hogy mindenki csak hátráltatja a céljai elérésében. Emiatt ideges és feszült, mert nem érti, hogy mások miért nem olyan gyorsan cselekednek, ahogyan szeretné. Igaz, hogy Ikrek jegyűként vág az esze, mint a borotva és gyors, mint a villám, de legyen toleránsabb a kissé lassúbb tempójú emberekkel szemben. Higgye el, hogy a lassúságnak is meg van az előnye.

Rák (június 22.-július 22.)
Túlságosan szigorú a szeretteivel, és mindenkitől a maximális teljesítményt várja el, a lazítást nem tűri. Olyan magas mércét állít önmaga és mások elé is, hogy nem képes megfelelni a túlzásba vitt elvárásainak.  Ezért ne csodálkozzon, hogy robbanásig feszült a helyzet az otthonában, és gyakoriak a viták és a veszekedések. Legyen megértőbb velük szemben.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Hiába emeli fel a hangját, és alkalmazza a szokásos taktikáját, most nem jár eredménnyel. Túlságosan bízik a fellépése hatásában, de most igazán emberére akad, aki nem vonul vissza, sőt nagy erővel támad. Ellene már nem hatnak a fegyverei, mert úgy érzi, hogy nincs mitől tartania, ha állja a sarat. Ebben a helyzetben legjobb lenne elegánsan visszavonulnia.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szeretné a kezében tartani a dolgokat emiatt túlságosan is ellenőrzése alatt tartja a kedvesét. Minden percéről tudni akar, merre jár, és mit csinál, ezért gyakran hívogatja. Nem veszi észre, hogy párjának fogytán a türelme és az állandó ellenőrzésével hazugságokba hajszolja. Amennyiben nem szeretné elüldözni őt, akkor változtasson magatartásán.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A vágya hamarabb teljesül, mint ahogy azt gondolja, de sajnos túl sok öröme nem lesz benne. Minden úgy alakul, mint a mesében, de csak az elején, mert utána már bánja, hogy egyáltalán szóba állt az illetővel. Mivel a valóságban egészen más arcát mutatja, ezért, ha nem akar komoly fájdalmat magának, akkor kerülje el.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Családi konfliktusok nyomasztják, és rontják el a hangulatát, aminek mielőbb a végére akar járni. Szeretne végre tisztán látni bizonyos kérdésekben, mert nagyon nyomasztja a sok félrebeszélés és ködösítés. Tiszta lappal szeret játszani, ki nem állhatja, ha valaki rosszindulatú vagy nem őszinte. A halogatás kimondottan nyugtalanítja, ezért már lépni akar.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Lehetne kedvesebb is a kollégájához, még akkor is, ha nem túlzottan szimpatizál vele. A saját érdekében próbáljon meg vele együttműködni és néha elfogadni a javaslatait. Nem érdemes szítani a tüzet, hiszen napja nagy részét vele kell töltenie. Mivel új állás után nem akar nézni, ezért jó, ha tudja, hogy az állandó feszültség nem tesz jót az egészségének.

Bak (december 22.-január 20.)
Élete egy meghatározó területén komoly változás várható, de nem negatív értelemben, ám mégis megviseli. Mivel megszokta, hogy kisebb nehézségekkel is, de gördülékenyen mennek a dolgai, ezért még a legkisebb változás is megviseli. Végül a kezdeti aggódás után megbirkózik a helyzettel, sőt még örül is neki, mert magától biztos nem lépett volna.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Túlságosan nagy jelentőséget tulajdonít a szabadság vágyának, emiatt félreértésre kerülhet sor. A legkisebb kérést is úgy éli meg, hogy korlátozni akarják, ezért azonnal éles megjegyzéssel válaszol. Félreértésének kénytelen meginni a levét, mert akit megbántott, inkább nem keresi többet. Okosabb lenne mindent tisztázni, mert talán nem késő kibékülni.

Halak (február 20.-március 20.)
Hajlamos rá, hogy olyan dolgokat is elhiggyen, aminek semmi köze sincs a valósághoz. Hiszékenysége miatt könnyen becsapható és félrevezethető. Próbáljon meg két lábbal állni a földön, mert a jegyében még hosszú évekig tartózkodó Neptunusz bolygó miatt többször kihasználhatják vagy becsaphatják. Fontos döntések előtt mindenképpen kérjen tanácsot.

Forrás: hirado.hu