Kos (március 21.-április 20.)
Egészségügyi panaszait ne halogassa sokáig, inkább keresse fel az orvosát és hamar essen túl a vizsgálaton. Az elmúlt időszakban a kelleténél jóval többet dolgozott, és olyan feladatokat is elvállalt, ami rengeteg energiáját elrabolta.  Nem egy félénk vagy szorongós típus, mégis ebben az esetben nem egy kimondott hős. Valami csodában reménykedik, hogy a tünetei elmúlnak.

Bika (április 21.-május 20.)
Őszinteségéért cserébe őszinteséget vár, de meg sem fordul a fejében, hogy olyan dolgot is meghallhat, amiről jobban járna, ha nem tudna. A kedvese nem véletlenül húzza-halogatja a beszélgetést és minden ürügyet kitalál, hogy ne kerüljön sor a beszélgetésre. Pedig sokkal jobban járna, ha most nem kötné az ebet a karóhoz, hanem hagyná elhalni az egészet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nagyon hasznos lenne, ha a munkahelyén úgy viselkedne, mint egy kaméleon. A túlságosan nyílt és őszinte véleményével csak a problémák sorozatát indítaná el. Inkább próbáljon meg a lehető legjobban alkalmazkodni és bőszen bólogatni. Még akkor is, ha egyáltalában nem ért egyet a munkatársai vagy a főnöke véleményével. Most fogadja meg, hogy hallgatni arany.

Rák (június 22.-július 22.)
Új munkahelyre vágyik, és reméli, hogy nem kell túlzottan sokáig várni, hogy megtalálja, ahol kamatoztathatja a rengeteg tanulással megszerzett tudását. Bízik a szerencséjében, mert idáig is megtett mindent, hogy tovább képezze magát. Biztos benne, hogy a befektetett energiái nem vesznek kárba, és eléri célját. Azon csodálkozik, hogy cseppet sem szorong.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Hajlamos a múlton merengeni, de ezzel, csak hátráltatja, hogy a céljaira összpontosíthasson. Ami volt, az elmúlt és inkább a jelenben éljen, a közeli jövőre gondoljon. A hosszú távú terveit csak akkor tudja megvalósítani, ha a figyelmét nem vonja el semmi. Kikapcsolódásra, szerelemre viszont szüksége van, de mindent a maga idejében. Semmit ne vonjon meg magától.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Tisztában van vele, hogy nem húzhatja tovább az időt, lépnie kell. Nem lenne becsületes, ha mellébeszélne vagy ködösítene.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Hangulata, mint az áprilisi időjárás olyan szeszélyes. Egyik percben még csupa kedvesség, míg a másik pillanatban már teljesen az ellenkezőjét teszi. Ezzel a viselkedéssel viszont képes őrületbe kergetni a környezetében élőket. Fogalmuk sincs, hogy mi lehet az oka, hisz legtöbbször szinte kenyérre lehet kenni. Hogy is tudnák, mi történt, hisz ez hétpecsétes titok.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egyik kollégája megpróbálja csapni a szelet, de nem jár eredménnyel. Esze ágában sincs bele keveredni egy munkahelyi viszonyba, mert tudja, hogy csak a rövidebbet húzhatja. Nincs szüksége sem a pletykákra sem az célozgatásra vagy élcelődésre. A munkahelyére dolgozni jár, és messzire elkerüli a kalandokat. Fél a kolléga bosszújától, mégis visszautasítja.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nyűgösen indul a napja és maga sem érti az okát, hogy miért nincs kedve dolgozni. Annyi mindet eltervezett, hogy elvégez a mai napon, de már látja, hogy ha így folytatja, akkor bizony nem fog csinálni semmit sem. Végül minden erejét összeszedi, hogy ne csináljon egy bajból többet. Estére visszatér a jókedve, ami nem véletlen, mert hazatér a kedvese.

Bak (december 22.-január 20.)
Szeretne egy félreértést tisztázni, mert régóta nyomja a lelkét. Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, de nem akarja tovább halogatni. Bizonytalan a beszélgetés kimenetelében és rendkívül tart a személyes találkozástól. Szerencsére, hogy ismerőse felajánlja, hogy önként elvállalja az közvetítő szerepét és egyengeti az útját, hogy minél hamarább kibéküljenek.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Majd kiugrik a bőréből, mindenkivel bolondozik, annyira jó kedve van. Környezete érthetetlenül áll a viselkedése előtt, mert nem köt az orrukra semmit. Boldogságának nem véletlen az oka, teljesen jogos, hiszen megvalósult a régóta dédelgetett álma. Alig akarja elhinni, hogy igaz, de tudja, hogy most végre sikerült és elérte, amit akart. Igaz igen megdolgozott érte.

Halak (február 20.-március 20.)
A szerelem terén kissé elbizonytalanodik, mert nem kap azonnali visszajelzést. Már azt hitte, hogy minden a legnagyobb rendben halad, de hiba csúszott a számításaiba. Nem számol azzal, hogy a partnerének is meg vannak a maga félelmei és kételyei. Lassabban képes kötődni, nem kapkod, mert már egyszer megégette magát. Most már jóval óvatosabb.

Forrás: hirado.hu