Nagyon sokat jelent egy 2,5-3 éves kisgyermek számára, hogy előzetesen megismerkedhet a rá váró környezettel, óvodapedagógusokkal, esetleges társakkal.

A Nádor utcai óvoda hétfő délután második baba-mama klubfoglalkozását szervezte meg, amelyen ismét sok gyermek és szülei vettek részt, akadtak visszatérő vendégek is.

Például Szilágyi Melinda is már másodjára hozta el kisfiát, Kucsera Hunort, aki szemmel láthatólag nagyon élvezte a foglalkozást, otthonosan mozgott a közegben. – Jó alkalom ez arra, hogy megismerkedjünk az óvó nénikkel és a kicsik játsszanak egymással. A választásnál pedig az a legfontosabb, hogy a gyerek jól érezze magát – fogalmazta meg az anyuka.

A gyerekek a hétfői programon részt vehettek egy bábelőadáson, illetve zenére mozoghattak együtt a szülők és gyermekeik is.

Valamint kipróbálhatták az óvoda interaktív tábláját is.

– Fontosnak tartjuk, hogy a szülőket és a gyerekeket megismertessük az új óvoda adta lehetőségekkel. Lássák azt, hogy itt egy csodálatos nagy tornatermünk van, valamint tágas csoportszobáink – mondta el Molnárné Dobsa Magdolna, a Nádor utcai tagintézmény vezetője.

ÉR.