Egyéni versenyzők és csoportos produkciók vonultak fel a színpadon, elkápráztatva mindenkit a nézőtéren. Beleértve a zsűrit is, akik elsősorban az ötletességet díjazták. Abból pedig nem volt hiány…

Egyéniben a legjobbak közül is a legjobbnak a „Szökőkút” bizonyult, azaz Pál Katalin Panka. Őt követte Szabó Lujza “Mona Lujzája”, valamint Kun Zétény „Űrdongó Transformers”-e.

A csoportos formációk között is rengeteg ötletgazdag megvalósítás volt. Az utóbbi évek legnagyobb slágere a „Minyonok” most is megmutatták magukat, de volt „Képkirakó”, „Zengő ABC”, néhány „Puccos strucc” és „Törpék” is.

A kivitelezésből szülők, tanító nénik egyaránt kivettek a részüket, de akadt olyan jelmez is, aminek készítésébe a gyerekek is beszálltak.

A csoportos jelmezek közül 3 első helyet is hirdettek: Puccos struccok (Kertvárosi Katolikus Általános Iskola), Zengő ABC (Varga Tamás Általános Iskola), Törpék (Varga Tamás Általános Iskola). Második helyezést ért el az „Egy szoknya, egy nadrág” elnevezésű produkció (Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola), míg harmadik helyen „A nagy mágus” végzett (Varga Tamás Általános Iskola). Különdíjat kaptak a „Minyonok” (Klauzál Gábor Általános Iskola).

ÉR.