A kisebbek még ki sem pihenték a mulatozás édes fáradtságát, máris a nagyobbaké lett a reflektorfény, és a kikapcsolódás lehetősége.

A csodálatos világ témakörében készültek produkciókkal a gyerekek. Abban rendhagyó volt a farsangi műsor, hogy eddig minden évben osztályokra lebontva tanultak meg egy-egy produkciót, azonban most közösen, két táncos előadást láthattak az érdeklődők.

„Ez tulajdonképpen a március 18-ra tervezett gálaműsorunk főpróbájának is volt tekinthető, hiszen szerettük volna, hogy azok a szülők, akik a gálára nem tudnak eljönni, mondjuk anyagi okok miatt, azok így megtekinthették a produkciókat” – árulta el portálunknak Túriné Gál Anikó, a Kozmutza Flóra Oktatási Intézmény székhelyintézmények intézményvezető-helyettese.

Az viszont szokásosnak tekinthető, hogy erre a teret a Hód-Mezőgazda Zrt. ajánlotta fel, ugyanis az intézménynek nincs olyan terme, ahol együtt tudnának ünnepelni ennyien.

De újítás volt például az is, hogy tombolahúzást tartottak, ami igencsak beváltotta a hozzáfűzött reményeket, ugyanis nagyon örültek a szerencsések a kis ajándékoknak. Ez egy Kft. hozzájárulásával volt lehetséges, azonban itt fődíj nélkül sem maradtak, amely két torta formájában érkezett egy szülőtől és egy cukrászdától.

A szakiskolások pedig az elmaradhatatlan és nagyon várt diszkóval mozoghatták le a fellépéssel járó feszültséget, valamint a sok farsangi finomsággal járó teltségérzést.

 

 

G.

További fotók: