A téli pihenő után február utolsó hétvégéjén beindul a nagyüzem a megyei labdarúgás első osztályában is. Szombaton többek között az Algyő SK – Kisteleki TE mérkőzést is lebonyolítják, délután 2 órától.

A két csapat az őszt is egymás ellen kezdte, akkor idegenbeli győzelem született, a Tisza-partiak Hatvani József és Busa Bence góljaival nyerték meg a találkozót, előbbi játékos az első játékrészben, utóbbi a második felvonásban talált be.

Könnyű dolga most sem lesz a kistelekieknek, hiszen az Algyő az élen töltötte a telet, ráadásul az őszt veretlenül zárták. A kistelekiek felkészülése nem volt a legjobb, az elmúlt időszakban sok volt a sérült és beteg, ezért az edzéslátogatás sem volt az igazi.

„Leszögezhetjük, hogy a mérkőzés esélyese az Algyő. Viszont úgy gondolom nincs verhetetlen csapat ebben az osztályban, ősszel is nagy szerencsével vertek minket, egy kicsit jobb játékkal döntetlent is kiharcolhattunk volna. Ha ez alkalommal odafigyelünk, akkor pontot foghatunk, a célunk is ez, nem feltartott kézzel utazunk Algyőre.” – nyilatkozta hírportálunknak Korom Tibor, a Kisteleki TE vezetőedzője.

A csapatból egyébként alapjátékos szinte biztosan hiányozni fog, van aki eltiltását tölti, míg mások munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudták vállalni a találkozót.

szcs

Fotó: kistelekjaras.hu