Kos (március 21.-április 20.)
Az elmaradt feladatait mindenképpen szeretné bepótolni, mert máskülönben számolnia kell a következményekkel. Egyre jobban látja, hogy nem sok esélye van arra, hogy utolérje magát, ami komoly szorongást vált ki. Lásson neki mielőbb a dolgainak, és bízzon benne, hogy csodák már pedig vannak.

Bika (április 21.-május 20.)
Mindent elkövet, hogy kiengesztelje a kedvesét, de sajnos nem jár eredménnyel.  Tisztában van vele, hogy a sérelme jogos, de a dolgokat nem tudja meg nem történtté tenni. Már nagyon bánja a tévedését, és ezt be is ismeri, de most ez sem segít. Némi próbálkozás után úgy dönt, hogy feladja és inkább valamivel, vagy az is lehet, hogy valakivel megvigasztalja magát, ami csak olaj lesz a tűzre.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nem is bánja, hogy a szeretteinek nincs kedvük menni sehová. Mert így a napját a pihenésre szánhatja. Végre nem kell korán kelnie és túlfeszített tempóban intézni az ügyeit. Érzi, hogy nagy szüksége van a semmittevésre, mert csak újult erővel tudja megvalósítani a terveit.

Rák (június 22.- július 22.)
Rendkívül boldog, hogy képes volt váltani és egy új útra lépni. Büszke magára, hogy az aggodalmaskodása és a biztonság vágya miatt nem futamodott meg. Sikerében lehetséges, hogy a szerencsének is nagy szerepe volt, de a döntést akkor is csak saját magának köszönheti.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sikerre és elismerésre vágyik és ebben nem is szenved a mai napon hiányt. Bárhová is megy, felhívja magára a figyelmet, és a társaság központja lesz. Bárki megirigyelhetné a vitalitását és az életkedvét, amivel képes felvidítani még a leglehangoltabb ismerősét is.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nagyon jó üzleti ajánlattal keresik meg, azonban ne ugorjon rögtön fejest ebbe a lehetőségbe, mert a felszín alatt egész más húzódik meg. Ne hagyja, hogy telebeszéljék a fejét. Viselkedjen a lehető leghatározottabban, máskülönben hosszútávra biztosítja magának az anyagi nehézségeket, amivel lehetetlen lesz majd megbirkóznia.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mostani kapcsolatában nem tud különbséget tenni az álom és a valóság között, mert annyira elvarázsolja a partnere. Nem baj, hogy nagyon vonzódik hozzá, de azért álljon két lábbal a földön, mert csak akkor képes józanul megítélni a kapcsolatukat és a kedvesét is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ügyesen kikerüli a felállított csapdákat, és ezt a kitűnő megérzésének is köszönheti. Túlságosan szép az ajánlat ahhoz, hogy igaz legyen, s ez kelti fel a gyanakvását. Szerencsére helyén van az esze, így nem sikerül lépre csalni. Ezzel elkerült egy problémával, bosszúsággal teli időszakot.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Biztos benne, hogy párjában megtalálta az igazit és szeretné, ha elköteleznék magukat egymásnak. Kedvese azonban még nem érez olthatatlan vágyat, hogy igába hajtsa a fejét. Hiába rágja a fülét és tesz egyre gyakrabban célzásokat, próbálkozása nem jár eredménnyel. Ezen az ellenálláson érdemes elgondolkodnia.

Bak (december 22.-január 20.)
Zűrzavar uralkodik ma a lelkében, emiatt nem tudja, hogyan töltse a napját. Amit biztosan tud, hogy semmi megerőltető testedzésre nem vágyik. Némi sétában még benne van, de több kilométeres túrázás szóba sem jöhet. Sétálni is inkább egyedül menne.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ma nehezére esik bármire is koncentrálni. Ezért legyen fokozottan óvatos a közlekedésben és tartsa be a szabályokat. Ugyan ez vonatkozik az otthonában is, ügyeljen az elektromos és gázkészülékek elzárása, nehogy baj legyen, és ha útra kell, vigyázzon az értékeire is.

Halak (február 20.-március 20.)
Nagyszerű lehetőség adódik egy ismerőse révén, amit nem érdemes kihagynia. Mielőtt rögvest visszautasítaná, azért érdemes lenne legalább megfontolnia. Igaz, hogy a biztonságot szereti, és így egyik porcikája sem kívánja a bizonytalan helyzetet, de ez csak az elején tűnik olyan rémisztőnek.

Forrás: hirado.hu