A világ hatalmas, és egyre inkább tágul előttünk a horizont: soha nem volt még ilyen egyszerű, gyors megközelíteni akár a legtávolabbi országokat is. Vágyainknak csak a pénztárcánk és a rendelkezésünkre álló idő szabhat határt… Ha úgy döntünk, hogy nekivágunk, és meghódítjuk a nagyvilágot, nem árt, ha azt kellő körültekintéssel tesszük.

Mindenre kiterjedő segítséget kaphatunk a Proko Travel utazási irodától, már a kiválasztástól kezdődően. Egyénileg, csoportosan, tengerpartra vagy inkább a hegybe utaznánk, pár nap elég, hogy kipihenjük a mindennapok fáradalmait, esetleg több hétre hagynánk itt hazánkat? Megannyi kérdés, amit mérlegelnünk kell, amikor választunk. Márpedig a kínálat bőséges, főleg ami a körutazásokat, többnapos szervezett utazásokat illeti. Fleisz Tünde irodavezető szerint az utóbbi években a nyári utazásokkor közkedvelt célpont Bulgária, Horvátország, Albánia, újra divatját éli Spanyolország, és Görögország még mindig sláger.

Miután kiválasztottuk az úti célunkat, tulajdonképpen már semmi mást nem kell tennünk csak átélni a vakáció nyújtotta örömeket, hiszen minden másról gondoskodik a Proko Travel.

A Proko Travel Utazási Iroda makói képviselete megtalálható Makón, a Széchenyi tér 8. szám alatt, illetve megtalálják a céget az interneten is: www. prokotravel.hu, ha pedig emailben érdeklődnének, akkor a mako@prokotravel.hu címre küldhetnek üzenetet. Telefonszám: 62/510-520. Az iroda nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8-17 óráig.

Elő a bőröndöket!

ÉR.