A zenekar új lemezén szereplő dalok már akkor elkezdtek íródni, amikor az első nagylemezük megjelent, ami azt jelenti, hogy már másfél éve dolgoznak az új zenéken. A zenekar tavaly decemberben kezdte meg a felvételeket.

Nagyon kedves barátaink, az egyik szegedi stúdióból eljöttek ide Vásárhelyre, tehát nem mi vonultunk stúdióba, hanem ők hozták ide a „cuccot”, úgyhogy a próbaterembe lett rögzítve a lemez 90%-a. Egy hónap alatt kész lett az új anyag, ami elég gyorsnak mondható.” – mondta el Blaskovics Kristóf.

10 dal szerepel a lemezen, és olyan szám is van, ami az első lemezre készült, de mégsem került rá arra. Olyan is van, aminek a szövege konkrétan a stúdióban íródott.

Az este folyamán a 10 új dalból 9 csendült fel, illetve előkerültek olyan régi nagy slágerek, amit a nézők kórusban énekeltek.

Feldolgozásokat is játszunk, amik közül kettőnek sajnos szomorú apropója is van, hiszen tavaly decemberben elhunyt Lemmy, úgyhogy két Motörhead számmal is készültünk.” – tette hozzá Monori Attila.

A lemezt a honlapunkon, a www.t34.hu-n lehet megvásárolni, illetve tőlünk személyesen lehet beszerezni.” – tudtuk meg Benyhe Kis Lászlótól.

Az est előzenekara a Smokie Joe volt, akik kellő képpen megalapozták a hangulatot.

Sz.Viktor