Kos (március 21.-április 20.)
Most két lábbal áll a földön és ennek köszönheti, hogy nem sikerül senkinek sem csőbe húzni. Remek üzleti ajánlattal keresik meg, és nagy haszonnal kecsegtetik, amit először nagyon kedvezőnek ítél meg. Szerencsére az őrangyala nem hagyja magára, így még időben hallgat a megérzésére. Komoly anyagi veszteség érhette volna, ha hirtelen és meggondolatlanul dönt.

Bika (április 21.-május 20.)
Minden idejét a karrierje építésére fordítja. Gondolatai a célja elérése körül forognak, így alig figyel a körülötte élőkre. Pedig nekik is szükségük van a gondoskodására és a figyelmére. Legalább esténként tegye félre a munkáját elég, ha napközben ezzel foglalkozik. Ne hanyagolja el az egészségét sem, pihenjen, és időnként hódoljon a kedvtelésének is.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Örömmel tapasztalja, hogy nem volt hiába a rengeteg befektetett energiája, mert megnyílt az út a kedvese szíve felé. Már épp arra az elhatározásra jut, hogy visszakozót fúj, amikor minden jóra fordul. Talán a közelgő szerelmesek ünnepe lágyította meg a szívét, és ezért viszonozza az érzelmeit. Talán mégis igaz a mondás, hogy minden várat kitartással be lehet venni.

Rák (június 22.-július 22.)
Baráti társaságra vágyik, így éppen kapóra jön, hogy többen is szívesen meglátogatnák. Csodálkozik is, hogy szinte kitalálták a gondolatát. Hatalmas lendülettel és lelkesedéssel fog hozzá a vendégeskedés megszervezéséhez. Rendkívül élvezi, hogy különféle finomságokat készíthet nekik, és ilyenkor nem érez fáradtságot sem. Nagyon örül, hogy kihasználhatja kreativitását.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sajnos kénytelen belátni, hogy minden szépen hangzó szónál többet érnek a tettek. A saját kárán kell okulnia, mert hajlamos az idealizálásra, és szebbnek látni a kapcsolatát, mint amilyen. Nemcsak a szerelemben érheti csalódás, hanem a barátságában is, mert túlzásokra hajlamos érzelmi és anyagi terén egyaránt. Lehet nagyvonalú, de azért nézze meg, hogy kivel.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Mindent saját maga szeretne elvégezni, mert úgy érzi, hogy csak így tud tökéletes munkát kiadni a keze közül. Nem szívesen fogad el segítséget, és ha teheti, kibúvókat keres. Így alig jut ideje bármire is, és ráadásul még nagyon el is fárad, de még sem képes belátni, hogy közös munkával sokkal többre menne. Ha nem makacskodna, akkor saját magára is jutna ideje.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Magánélete egyre jobban alakul, mert elcsitulnak a viharok és a viták helyébe békesség költözik az otthonába. Végre nem kell fölösleges kompromisszumokat kötnie és háttérbe szorítania magát. A csendes időszak mindaddig átmeneti marad az életében, ameddig nem tanulja meg megvédeni az érdekeit. Az érzelmi téren elfojtás hosszútávon romboló lehet.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Régóta az igazira vár, pedig nem kell messzire mennie, hiszen ott van a közelében, csak ki kell nyitnia a szemét. Nap, mint nap elmegy mellette, és meg sem fordul a fejében, hogy ő is lehetne a nagy ő. Azért nem veszi észre, mert egészen máshol keresgél, és olyan kapcsolatra pazarolja az érzelmeit, aminek hosszú távon semmi esélye. Jól teszi, ha nyitott szemmel jár.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kedvesével, ha lassan, kis lépésekkel is, de egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Szíve szerint nagyobb lendületet diktálna, de érzi, ha sürgetné a párját, akkor azzal mindent elronthat. Végül belátja, hogy nem véletlenül van ez így, mert valószínűleg azért találkoztak egymással, hogy sokat tanuljanak egymástól. Nyilas jegyűként első lecke a türelem megtanulása.

Bak (december 22. – január 20.)
Szeretné megoldani a családjában felmerülő gondokat. Könnyű feladatnak tartja, hisz az őszinte segítőkészség vezérli. Azonban álmában sem gondolja, hogy egy darázsfészekbe nyúl. A megoldást megnehezíti, hogy tulajdonképpen mindenkinek igaza van, és a saját igazához mindenki kő keményen ragaszkodik. Már igen bánja, hogy elvállalta a békítő szerepét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Szívesen elutazna a párjával pár napra, de mivel túlságosan későn jut eszébe, hogy egy kellemes hétvégével meglepje, sajnos már minden hely foglalt. Nagyon haragszik magára, mert erről már jó előre gondoskodnia kellett volna, ha szeretne kettesben lenni vele. Ahhoz semmi kedve, hogy csak úgy elinduljon abban a hitben, hogy hát akad még egy üres hely.

Halak (február 20.-március 20.)
Megállás nélkül dolgozik, így szinte alig veszi észre, hogy vége a munkaidejének. Nagy kő esik le a szívéről, mert már nem kell megfelelni a folyamatos kihívásoknak. Örömmel készül az esti találkozóra, és végre lazíthat a barátaival. Biztos benne, hogy egy cseppet sem fog unatkozni, mert mostanában csak ritkán tudnak összejönni, hiszen mindenki elfoglalt.

Forrás: hirado.hu