10 órától a 17-24. helyig tartó helyosztó került volna lejátszásra, ám a Mártélyi csapat hiába várt ellenfélre, így 3-0 gólkülönbséggel a Mártély SK játék nélkül jutott tovább.

Mártély SK- Tápé ESK 3-0 A Tápé csapata nem állt ki
.

12 órától a 9-16.helyezés helyosztóját, a Székkutas Zsombó találkozót nézhették végig a kilátogató szurkolók. A Székkutasi csapat már három góllal is vezetett, de a Zsombó nem mindennapi feltámadást produkálva egyenlített. Döntetlen állásnál több helyzet is kimaradt mindkét oldalon, de végül Puskás János tanítványai ünnepelhettek győzelmet.

Székkutas-Zsombó 4-3

14 órától a megyei I. osztályban szereplő Csongrád TSE és a HFC II. az elődöntőbe jutásért csapott össze. Az első játékrészben több helyzete is akadt Szűcs Róbert tanítványainak. Előbb Rácz Dezső lépett ki, majd Maszlag került ziccerbe, de Szatmári mindkétszer a helyén volt.

A második félidőben Huszka nagyszerű szabadrúgásgóljával szerzett vezetést csapatának, de Vaits Viktor büntetőből még egyenlíteni tudott. A folytatásban folyamatosan őrölte fel ellenfelét a csongrádi csapat és végül magabiztos győzelemmel jutottak tovább.

HFC II. – Csongrád TSE 1-7

HFC II: Szatmári-Balázs, Fekete Z., Brízik, Berta-Varga, Grezsa-Dudás, Fekete M., Vaits-Fábián
Csere: Vinnai V., Dáni ,Gábor
Csongrád: Bíró-Budai, Szentirmai, Bodor, Mészáros-Bálint, Szabó M., Huszka, Borda, Maszlag-Rácz
Csere: Hogyor, Nagy Á., Győri, Fodor ,Horváth, Sarusi
Gólszerző:
Vaits ill. Maszlag 2 , Bálint, Huszka, Sarusi, Nagy Á., Fodor

Czibere Adrián

Fotók: szcs