Az El Confidencial számolt be elsőként a hírről, a lap portugál forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy José Mourinho legkésőbb nyáron átveheti a Manchester United irányítását.

A csapatot jelenleg Louis van Gaal vezeti, ám az eredmények olykor elmaradnak – habár a héten rendezett 24. Premier League fordulóban kiütötték a Stoke City-t és az FA Kupában is simán tovább léptek a Derby-n akadnak gondok. Korábban hazai pályán verte Rooney-ékat a Southampton, de a Newcastle is kiizzadt egy ikszet ellenük. Decemberben pedig a Stoke és a Norwich is 3 pontot rabolt a csapattól, már akkor azt beszélték, hogy inog van Gaal széke.

A hírek szerint, ha újabb rossz eredmények következnek, akkor Mourinho akár szezon közben is válthatja holland kollégáját. Ám legkésőbb a szezon végén biztosan a portugál foglalhat helyet a kispadon, állítják a spanyol lapok.

José Mourinho a szezon elején még a Chelsea trénere volt, ám a londoniak számára katasztrofálisnak is nevezhető a 2015/16-os szezon, hiszen a tabella hátsó végében szerénykednek, jelenleg is csak a 13. helyen áll az előző szezon bajnokcsapata.

szcs

Fotó: Reuters