Az Algyői Teátrum III. évadának egyik legnagyobb „dobása” a 35 éves KFT zenekar színháztermi koncertje volt az Algyői Faluházban.

Már a kezdés előtt nagy volt a nyüzsgés a Faluházban, mindenki izgatottan készült az előadásra, gyűltek a nézők, kicsik, nagyon egyaránt.

Azt gondolom, hogy a KFT egy igen klasszikusnak mondható zenekar Magyarországon, a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki megtalálja a kedvére való muzsikát tőlük. Ezért gondoltuk, hogy ez a koncert passzolna ide, Algyőre.” – mondta el Gál Boglárka, az Algyői Faluház művelődésszervezője.

A teremben – ami egyébként zsúfolásig megtelt – több módon lehetett élvezni az előadást. Voltak előre bekészített székek, illetve ha valaki még ülve szerette volna végighallgatni a koncertet, kérhetett magának ülőalkalmatosságot. Persze a táncolósabb nagyérdeműre is gondoltak, hiszen volt olyan hely is, ahol a lábakat szabadjára lehetett engedni.

A KFT pedig nem hazudtolta meg magát, hatalmas hangulatot teremtett. Elhangzottak az elmúlt 35 év legnagyobb slágerei, mint például az Afrika, az Elizabet, a Bál az Operában. A koncert végén a közönség állva tapsolta őket vissza, illetve meg.

Sz.Viktor