Egy hét elteltével a lelkesedés nemhogy apadt, inkább nőtt az edzések iránt. Rengetegen gyűltek össze, hogy együtt égessék a zsírt, formálják az izmokat, hogy egy kicsit megmozgassák magukat.

Bagi Mátyás prófétai lelkesedéssel fogadta a mozogni vágyó tömegeket, tervei szerint az edzéseket addig csinálja, amíg van rá igény. Ez esetben valószínűleg az edzőnek az elkövetkezendő jó pár évre megvan a vasárnap délutáni programja, hiszen kortól, nemtől függetlenül nagyon sokan jöttek el ismét ingyenes órájára.

Dávid Viki és Erdei Harmat is így tettek. Viki már a múlt heti edzésen is részt vett, nagyon megtetszett neki ez a mozgásforma, ezért a mostani edzésre elcsábította barátnőjét, Harmatot is. A lányoktól ugyan nem idegen a sportolás, mindketten taekwandoznak, de ahogy Viki beszámolt róla, rendesen el lehet ebbe fáradni.

Bagi Mátyás kislánya, Fanni is lelkesen sportol apukájával, anyukájával együtt. A kislány rendszeres résztvevője az edzéseknek. De nemcsak a fiatalok, az idősebbek is jelen voltak vasárnap.

Aki lemaradt a mostaniról, az bepótolhatja jövő héten vasárnap 17 órakor a Hódtói Sportcsarnokban.

ÉR.

Fotók: Szabó Viktor