Még a délelőtti ködben kezdődött a mérkőzés, nem feltétlen nagy iramban. Az első játékrészben inkább a hazaiak birtokolták többet a labdát és a támadásépítések is inkább őket jellemezték, de komolyabb helyzet ezekből nem alakult ki, a vendégek szervezetten védekeztek.

Mindezek ellenére a meccs első kapura lövése mégis a kiskunfélegyházaiak nevéhez fűződik, Bordás Dániel azonban a helyén volt és védett.

A hajrában aztán megszületett az első gól is. Marton Bence húzott el a szélen, a beadása után pedig Tóth Attila lövése vágódott a kapuba.

A fordulás után mintha felszívták volna magukat a vendégek, többet támadtak és több helyzetet is sikerült kialakítaniuk, mint korábban, de az utolsó lépésekre rendre hiba csúszott.

A kék-sárgák ugyan kicsit fáradtan játszottak, de ők is eljutottak az ellenfél kapujához, a becserélt Bartyik Norbert több szabadrúgást is kiharcolt, ám ezekből nem született újabb gól.

A félidő végéhez közeledve aztán az agilisan játszó Hauk Martinnak sikerült meglépnie a bal oldalon, beadására pedig jól érkezett Szabó Zoltán, aki fejjel volt eredményes.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Kiskunfélegyházi TK 2-0 (1-0)

szcs