Immár 12. alkalommal került megrendezésre a Székkutasi Fidesz bál. Eleinte évadnyitó bál volt, mostanra viszont megváltozott helyszínen és időben gyűltek össze a szervezet tagjai, civil szervezetek valamint szimpatizánsok.

A mulattságot Szél István polgármester és Rostás Péter alpolgármester nyitotta meg. A beszédek után következett a vacsora, ami igen tartalmas volt, ragulevessel hozták meg az étvágyat a többi fogáshoz. A Művelődési Ház mellett bográcsban rotyogott a marha paprikás, amit az este folyamán feltálaltak. Ezután hidegtálat szolgáltak fel, ami többek között sült kolbászt és sült oldalast tartalmazott.

A mai nap úgy kezdődött, hogy összegyűjtöttük a tombolákat, amiből rengeteg összegyűlt, ezért két turnusban lettek kisorsolva. Továbbá nagyon sok süteményt kaptunk a tagoktól, vendégektől, nagyon finom volt a vacsora, úgyhogy minden adott volt egy jó hangulatú estéhez.” – mondta el Rostás Péter alpolgármester.

A bálon az egészen fiataloktól az idősebb korosztályig mindenki jól érezte magát, és együtt ünnepelték Székkutas sikerességét. A talp alá valót a gádorosi Kabai zenekar szolgáltatta.

Sz.Viktor