Kos (március 21.-április 20.)
Fölösleges vitákkal ne terhelje magát. Próbáljon meg inkább elvonulni, csukja magára az ajtót, mert ma olyan hangulatban van, hogy a legkisebb dolog is felbosszantja. Próbálja tisztázni magában, hogy mi okozza a fesztültséget Önben. A vita nem old meg semmit, csak felmegy tőle a vérnyomása és a gyomrára is ráhúzódhat a stressz.

Bika (április 21.-május 20.)
Kedveli a kényelmet, a luxust szeret és tud is élni.  Nem veti meg az élvezeteket, de jó, ha belátja, hogy nem lehet mindig a felszínen élni. Időnként szüksége van magányos órákra, pihentető, üdítő beszélgetésekre is. Ne essen végletekbe, mert a bolygóállások anyagi téren túlzásokra késztetik. Óvatosan költekezzen, mert még a teli pénztárca is kiürül egyszer.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Minden lehetőséget megpróbál kiaknázni, hogy a célját elérje. Egyáltalán nincs könnyű helyzetben, mert a riválisai is igyekeznek akadályokat gördíteni az útjába. Kompromisszumról hallani sem akarnak, ezért úgy gondolja, hogy nem hagyhatja a dolgot annyiba. Megtanulta, hogy a háborúba ne induljon felkészületlenül és ehhez az elvéhez most is tartja magát. 

Rák (június 22. – július 22.)
Minél jobban szeretne tisztázni néhány dolgot a párjával, annál jobban összekuszálja a szálakat. Az utóbbi időben sokat gyanakszik, bár gyanakvásának az égvilágon semmi alapja sincs. Ráadásul a nyaggatással és a faggatódzással csak idegesé teszi a kedvesét és még jobban eltávolodhatnak egymástól. Bizonytalansága gyökere az lehet, hogy saját magában nem biztos.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Érzékenyebb, a szokásosnál, emiatt mindent túlságosan a szívére vesz. Maga sem érti az okát a szokatlan viselkedésének, mert általában magabiztosan halad az útján. Csak arra vágyik, hogy mindenki hagyja békén, hogy csak egyedül a gondolataival foglalkozhasson.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Óvakodjon attól, hogy ráerőltesse az elképzelését a környezetére, mert minél erősebb a nyomás, annál nagyobb az ellenállás. Ne feszítse tovább a húrt, inkább napját szánja a pihenésre, szüksége van a feltöltődésre, testileg és lelkileg egyaránt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Emésztési és epe panaszokkal küszködhet, amit ugyan megfelelő étkezéssel könnyen kikúrálhat, de a hátterében a túlhajszoltság vagy valami lelki probléma húzódhat meg. A különféle gyógyszerek csak a tűzoltásra elegendők, az igazi okokat nem szüntetik meg. Ezek sajnos csak a felszínt érintik. Itt az ideje, hogy mindenképpen feltárja a mélyen meghúzódó problémáit.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Mély érzésű, emiatt sokszor érdemen ragaszkodik olyan emberekhez is, akik ezt nem is értékelik. Ne hagyja, hogy a jó szívére apellálva, most olyan helyzetbe sodródjon, amiből csak nehezen lesz képes kikecmeregni. Eszével döntsön, ne szívével, akkor számos kellemetlenséget szerencsésen elkerülhet. Ne hagyja, hogy kihasználják.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A gyors ismerkedéstől és a rövidtávra szóló viszonytól jobb, ha tartózkodik, mert ezzel nem javít a hangulatán, csak még bánatosabb lesz. A túlzott lelkesedése és a könnyelműsége most zavaros helyzetbe sodorhatja. Sokkal megfontoltabbnak kellene lennie.

Bak (december 22. – január 20.)
Végre kevesebb a teendője és így lazíthat egy kicsit. Igyekszik teljesen kikapcsolódni, és nem a gondjaival foglalkozni. A párjával is minden rendben van és kettesben eltöltött idő, segíti újra közelebb kerülni egymáshoz a kedvesével.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nem érdemes kockáztatnia, s ne reménykedjen a jó szerencséjében, mert Fortuna, a szerencse isten asszonya, ma nem fogadja kegyeibe. Ettől azonban még nem kell úgy éreznie, mintha itt lenne a világ vége, mert ez csak átmeneti állapot. Fogadja el, hogy minden napja nem lehet sikeres, inkább legyen körültekintő a közlekedésben és fokozottan vigyázzon az értékeire.

Halak (február 20. – március 20.)
Hibátlan ember nincs, ne ostorozza önmagát, inkább nézzen őszintén szembe a problémáival, és jusson velük dűlőre. Hiszen a kisebbrendűségi érzés, a birtoklási vágy vagy akár az irigység is számos konfliktus forrása lehet. Ugyanakkor a gondok felnagyítása is számos félreértéshez vezethet, melyet már nem olyan egyszerű helyrehozni. Változni pedig mindig lehet.

Forrás: hirado.hu