Kos (március 21.-április 20.)
Könnyen egy szenvedélyes szerelembe bonyolódhat, mert Ámor azon mesterkedik, hogy összehozza egy tüzes jegyben született emberrel. Kapcsolatukban a magasságokat és a mélységeket egyaránt megélnék, és rengeteg energiájukba kerülne, hogy a harmóniát folyamatosan fent tudják tartani. Okosan teszi, ha nem megy bele, mert akkor nem fog szenvedni.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem sikerül a családján belül a békítő tervét véghezvinni, bár minden erejével arra törekszik. Túlságosan nem akarja feszíteni a húrt, mert éppen elég komoly a helyzet, s nem szeretne tovább rontani rajta. A csalódás nagyon megviseli, és sikertelenségért egyértelműen magát okolja.  Pedig, ha reálisan felmérné, a helyzetet látná, hogy nem oka semminek.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kevesebb vitára számíthat, ha a társának átengedi a pénzügyminiszter szerepét a családban. Kissé könnyelműen bánik a pénzzel, bár mindig megteremti azt, amire szüksége van. Gyűjtögetés vagy az okos befektetéssel hadilábon áll, ezért adja át neki az ezzel járó felelősséget. Sokkal könnyebb lesz az élete és a pénzt úgyis megkapja, hisz ennek nagyon érti a módját.

Rák (június 22. – július 22.)
Szeretné befejezni a kapcsolatát, de tudja, hogy mint ahogyan a mondás tartja, keze-lába meg van kötve. Eléggé kilátástalannak látja a helyzetét, pedig rendkívül sokat töri a fejét a megoldáson. Mindennél fontosabbnak tartja az érzelmi biztonságot, de most a szabad és a független élet is nagyon csábítja. Uránusz bolygó is hibás abban, hogy súgja: legyen szabad!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ingerült és harcias hangulatban van, s mindenáron szeretné az akaratát érvényesíteni. Üzleti életben vagy a tárgyalások során, ez most nem a legszerencsésebb taktika, mert sokat árthat vele. Igaz, hogy van olyan partnere, aki inkább háttérbe szorítja magát, mert felméri az erőviszonyokat. Ám akiktől sok függ, azok viszont nem hagyják magukat és felveszik a kesztyűt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fölöslegesen bonyolódik vitába, amikor a kedvesét túlságosan kritikusan szemléli. Nem látja azt, hogy mennyire igyekszik a kedvébe járni azzal, hogy még az olyan feladatokat is elvégzi, amihez nincs sok kedve. Szeretné levenni a válláról a terheket, emiatt olyan dolgokba is belefog, ami rendetlenséggel jár. A segítő szándékot lássa, azt értékelje, s ne a rend legyen az első.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Egy új kapcsolat lehetősége izgatja, pedig tisztában van vele, hogy veszélyes vizekre tévedhet. Próbálja a kíváncsiságát és a vágyát háttérbe szorítani, de erre most képtelen. Az is közrejátszik, hogy kissé megfakult a mostani viszonya, a másik pedig az újdonság varázsával bír. A lelke mélyén azért érzi, hogy valami több is lehet ennél, s ez tudat rettentően megrémiszti.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Túlságosan sokat vállal magára, emiatt komoly kimerültség fenyegeti. Képes szinte megszakadásig dolgozni, ha van értelme, ha nincs, mert a tökéletes teljesítményt várja el önmagától. Mindig csak halogatja a pihenést és rengeteg indokkal képes megmagyarázni, hogy miért nem lassít kicsit. Az év elején fogadalmat tett ez ügyben, de még nem tudja betartani.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Számos kellemes esemény éri, amire egyáltalán nem számít. Szinte el sem akarja hinni, hogy csupa jó dolog történik az életében. Szeretné ezt a napot emlékezetessé tenni és a remek programmal megkoronázni. Örömébe azonban hamar üröm vegyül, mert a partnere a programot nem tartja jó ötletnek. Végül belemegy, de ez így már nem okoz igazi örömet.

Bak (december 22. – január 20.)
Egyre jobban látja, hogy nem olyan emberekkel dolgozik együtt, akikkel a tervét végre tudná hajtani. A csalódását nehezen képes feldolgozni, és azon töri a fejét, hogyan oldja meg ezt a kényes helyzetet. Rendkívül boldoggá tenné az, ha valami csoda folytán magától minden megoldódna, mert nem szeret konfrontálódni. Hamar lépnie kell, de még nem tudja hogyan.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Úgy látja, hogy a szomszéd rétje zöldebb, emiatt elégedetlen a jelenlegi helyzetével. Belső nyugtalanság gyötri és mindenáron egy gyökeres változtatáson töri a fejét. Nem képes reálisan felmérni a lehetőségeit és a körülményeket, emiatt az erején felül is képes lenne felvállalni dolgokat. Ajánlatos, hogy minél előbb szálljon le a földre, mert csak délibábot kerget.

Halak (február 20. – március 20.)
Apró dolgokon nem érdemes fennakadnia, legyen nagyvonalú és lépjen túl rajta. A kis problémákból lesznek a nagyok, amik egészen a tányértörésig is elmehetnek. A Neptunusz bolygó zavaró hatása következtében nehezen képes eligazodni a világban, ahogyan az érzelmi életében is. Ott is rémeket lát, ahol nincs, a félreértések pedig nagyon jó táptalaja a sértődésnek.

Forrás: hirado.hu