Kos (március 21.-április 20.)
Jóval ingerültebb a kelleténél, mert már alig várja, hogy a munkájával foglalkozzon. Mivel tevékeny és impulzív, nem szokott hozzá, a hosszan tartó pihenéshez. Legszívesebben már a munkahelyén lenne, mert otthon nem tud nyugodtan koncentrálni a tervére.

Bika (április 21.-május 20.)
Élményekben gazdagon telt az ünnepe, és a kellemes kikapcsolódása tovább folytatódik. Végre csend és nyugalom veszi körül és a szeretteit is maga körül tudhatja. Nem kell semmivel sem foglalkoznia, végre azt teheti, amihez csak kedve van. Olvashat vagy rendezheti személyes dolgait és nem háborgatja senki sem. Sajnálja, hogy hamarosan véget ér ez a kellemes állapot.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az elképzelését mindenáron meg akarja valósítani, de nem veszi figyelembe, hogy a párjának egészen máshoz lenne kedve. Szeretné meggyőzni arról, hogy neki is mennyire hasznos lenne, s nem tágít attól, hogy rávegye. A nagy lelkesedéstől nem veszi észre, hogy a veszekedés hamarosan kirobban. Mielőtt összevesznének, inkább vonuljon vissza.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy szép romantikus napra számíthat a párjával, aminek mind a ketten nagyon örülnek. Egyre biztosabb abban, hogy a megérzése most sem hagyta cserben, amikor a programot megtervezte. Választása szerencsére a kedvese tetszését is maradéktalanul elnyeri, ezért nagyon meg van elégedve magával.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nagyon szomorkodik, amiért ilyen gyorsan elteltek az ünnepek. Végre újra együtt lehetett a rokonaival, és a szeretett hozzátartozóival. Ugyanis sajnos nem tudja olyan gyakran meglátogatni őket, amennyire a szíve szerint megtenné. A munkálja és az egyéb elfoglaltsága minden idejét lekötik, és a maradék idejében alig várja, hogy pihenhessen.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Amennyiben hosszabb útra kell indulnia, fontos, hogy ne az utolsó pillanatra hagyja az indulást. Ne reménykedjen abban, hogy majd útközben behozza a lemaradást és gyorsabban megy a kelleténél, valószínű, hogy nagyon sokan lesznek az utakon, hiszen mások is szívesen kimozdultak. Vegye figyelembe az útviszonyokat is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egy új és ígéretes kapcsolat van kilátásban, de mivel még nem biztos semmi, ezért elhatározza, hogy egyelőre nem mondja el senkinek. Minek inna előre a medve bőrére, jobban jár, ha hagyja, hogy minden haladjon a maga útján. Azzal nyugtatja magát, hogy ha a sors az útjába hozta az új ismerősét, akkor biztosan van valami célja vele. Akkor meg minek siettetni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A látszat ellenére közel sem honol béke a szívében, sőt a kelleténél jóval idegesebb. Olyan gondok nyomasztják, amit nem mindenkivel közölne szívesen. Érzi, hogy bizonyos mértékben hibás a kialakult helyzet miatt, de egyelőre fogalma sincs, hogy mit tegyen. A nyugtalansága pedig egyre csak nő.

Bak (december 22. – január 20.)
Nehezen emészti meg, hogy az elmúlt napok eseményei nem a szája íze szerint alakultak. A szíve mélyén egészen másban reménykedett, s most csalódottan veszi tudomásul, hogy nincs mit tenni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Rendkívül örül, hogy a barátai annyira jól érezték magukat, hogy hamarosan pótszilvesztert szeretnének tartani. Igaz, hogy mindent meg is tett, hogy senki ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Örömmel zsebeli be a dicséreteket. Ön remek vendéglátó.

Halak (február 20. – március 20.)
Ügyesen taktikázik, és úgy gondolja, hogy remek az ötlet, amit kifundált. Mivel nem szívesen tartana a szeretteivel, ezért beteget jelent. Remek színészi teljesítményt nyújt így mindenki elhiszi, hogy komoly fejfájással küszködik. Sőt még rá tesz egy lapáttal azzal, hogy megjátssza, hogy kerülgeti a nátha, és a gyomra is borzasztóan rendetlenkedik. Így végre egyedül lehet.

Forrás: hirado.hu