Francia, görög, latin nyelven, négysoros versekben rejtette el a jóslatait a XVI. században élt Nostradamus, akinek 2015-re vonatkozó jóslatai közül több megvalósult. Ilyen előrelátása volt, hogy földrengések, áradások okoznak károkat a Földön.

A jós 74. jóslatát sokan lehetetlenségnek tartották, mert az úgy szólt, hogy a halottak visszatérnek a földre. Többen zombikra következtettek ebből, de a valóság ennél sokkal reálisabb volt, hiszen Dél-Karolinában a hatalmas áradások a felszínre mosták a koporsókat.

Nostradamus azt is előrelátta, hogy eltűnnek a nyelvi különbségek, ami abból a szempontból megtörtént, hogy a XVI. századhoz képest, most már könnyebben fordítunk egyik nyelvről a másikra, ám abban tévedett a híres történelmi személyiség, hogy több mint 200 évig fognak élni az ember.

Mindez azonban elég ahhoz, hogy ne várjuk nyugodtan 2016-ot, amire Nostradamus azt jósolta, hogy Napóleon és Hitler után eljön a harmadik Antikrisztus, Mabus, aki egy 27 évig tartó háborút hoz magával.

Állítólag ez az illető rosszabb lesz, mint az előző két Antikrisztus együttvéve. A Mabus okozta rettegés után 1000 évnyi békét jósolt Nostradamus, majd 2700 körül egy pusztító háború robban ki, a világnak pedig 3700-ban lesz vége.

Forrás és fotó: life.ma