Kos (március 21.-április 20.)
Minden erejét össze kellene szednie, hogy megőrizze a hidegvérét, ami nem is olyan könnyű. Ideges és feszült, mert nem úgy halad a teendőivel, ahogyan azt szeretné. Ingerült és emiatt könnyen összekap bárkivel, sőt olyan dolgokat is kifecseg, amit nem kéne. Túlságosan nyíltan fogalmazza meg a véleményét, és könnyen eljár a szája, amivel nem arat osztatlan sikert.

Bika (április 21.-május 20.)
Koncentrálási nehézsége miatt gondolatait, és az elképzeléseit nem tudja érvényesíteni. S bár jó ötleteket vet föl, mégis előfordulhat, hogy azokat mások fogják megvalósítani. Jobban jár, ha magában tartja, mert különben még anyagi veszteség is érheti. A tehetségét, hogy kamatoztatni tudja, szüksége van önkontrollra, hogy ne másra, csak a munkájára összpontosítson.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Szeretne minél hamarább túl lenni az ünnepi előkészületeken, emiatt túlságosan kapkod, pedig könnyen megvághatja vagy megégetheti magát. Figyelmetlensége akár komoly sérüléseket is okozhat, ezért nem árt az óvatosság. Biztosan van még annyi ideje, hogy mindennel elkészüljön, főleg, ha a szervezésre nagyobb hangsúlyt fektet. De kérhetne némi segítséget is.

Rák (június 22. – július 22.)
A Mars bolygó negatív hatása miatt kisebb gyomor panaszokkal küszködhet, ezért jól teszi, ha kerüli a nehéz és zsíros ételeket. Adjon időt a gyomrának, hogy felkészülhessen a szokásos ünnepi lakomára, hiszen lesz munkája bőven. Fogyasszon friss zöldségből és fehér húsokból készült ételt és sok gyümölcsöt. Az sem árt, ha diétázik, mert gyomra addig is tud pihenni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szívesen vesz részt a munkahelyi ünnepi rendezvényeken vagy üzleti vacsorákon. Végre lazíthat és kikapcsolódhat. Egyáltalán nincs ellenére, hogy a társaság központja, és szórakoztathatja a kollégáit és szerepelhet. Azonban igyekezzen mértéket tartani az evésben és az ivásban egyaránt, mert józan fejjel, nem mond olyan vicceket, vagy pletykákat, amit később megbánhat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fontosnak érzi, hogy minden tökéletesen rendben legyen az otthonában, emiatt jóformán se éjjele, se nappala. Szó szerint még éjszakai nyugalma sincs, mert a fáradtságtól alig tud aludni. A gondjait csak önmagának köszönheti, mert a maximalizmusa miatt túlságosan magasra teszi a mércét. Pedig senkinek sem jó, ha szinte alig áll a lábán mire mindennel elkészül.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Igazán jóban van a szerencsével, mert minden az elképzelése szerint alakul. Könnyen szót ért a szeretteivel, és senkit sem kell az elképzeléseiről meggyőznie. Sőt még őrülnek is az ötleteinek, mert ezzel leveszi a terhet a vállukról. Igyekszik kitenni magáért, és szinte szárnyal a fantáziája, hogy mindenki a lehető legnagyobb mértékben meg legyen elégedve.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nem szeret a gondjairól beszélni, de most úgy érzi, hogy szüksége lenne, hogy valakivel megossza a bánatát. Sorra veszi az ismerőseit és a kollégáit és megállapítja, hogy nem lenne a legjobb ötlet, ha kitárná a szívét. Úgy gondolja, hogy inkább ezer irigy, mint egy sajnálkozó, ezért igyekszik megfontoltan választani. Végül dönt, jobban jár, ha magában tartja.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egy rejtélynek, egy talánynak érzi a kapcsolatát, mert nem igazodik ki benne. Érzelmei mintha hullámvasúton lennének, egyszer fent, míg máskor lent. Váratlan fordulatok tarkítják a viszonyukat, ami még az elején izgalmasnak is tűnt, de most már szeretné biztonságban tudni magát. Nem képes a kedvesével zöld ágra vergődni, mert túlságosan titokzatosan viselkedik.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen óvatos a vásárláskor a nagy tömegben ügyeljen az értékeire. Amennyiben gépkocsival megy, akkor a parkolóban ne hagyjon semmit a gépkocsijában, mert könnyen feltörhetik az autóját. Vigyázzon a pénztárcájára, személyes irataira vagy a bankkártyájára, ne tartsa feltűnő helyen, különben a kellemetlenség mellett akár komoly anyagi kár is érheti.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legszívesebben mindent maga mögött hagyna és elutazna valahová, de ezt több okból kifolyólag sem teheti meg. Pedig már többször eljátszott a gondolattal milyen jó lenne, ha csak élvezné a pihenést és nem kellene egy gombostűt sem arrébb tennie. Minden évben elhatározza, hogy csak szűk családi körben tölti az ünnepeket, de azután valahogy nem lesz belőle semmi.

Halak (20. március 20.)
Kellemetlen hírek keringenek a munkahelyén, emiatt alig jön álom a szemére. Mivel nem lát tisztán, folyamatosan aggodalmaskodik, és a legrosszabbra is fel van készülve. Hiába próbálja mindenki megnyugtatni, hiszen még semmi sem biztos, nem hallgat az okos szóra. Igyekszik a kollégaitól információhoz jutni, de falakba ütközik. Hisz ők sem tudnak semmit.

Forrás: hirado.hu