Karácsony előtt mindig nagy roham van az áruházakban, boltokban, de az ünnepek után is rengetegen indulnak el, hogy az ajándékokat megpróbálják kicserélni. Természetesen erre a DIEGOban is van lehetőség, mert előfordul, hogy az ajándékozó rosszul emlékezett a színárnyalatra, a méretre, vagy mégsem úgy mutat a szőnyeg vagy a függöny. A cserére pedig bőven van idő, hiszen akár januárban, februárban is szívesen segítenek a DIEGO Áruházban.

A DIEGO jövőre is szeretettel várja a vásárlókat, lakásfelújítókat. A kínálatban megtalálható minden, ami a lakás átalakításához, felújításához szükséges, legyen szó akár parkettáról, PVC padlóról, padlószőnyegről, középszőnyegről, karnisról, függönyről, tapétáról. A DIEGO minden évben kétszer, háromszor változtat a kollekción, az új katalógus tavasszal érkezik.

Érdemes igényelni DIEGO Klubkártyát, amely különleges kedvezményekre jogosít. Minden hónapban más és más termék vásárolható meg kedvezményesen a klubkártyával, és ami különleges, hogy minden alkalommal, minden termékcsoportban találunk akciós terméket. A kedvezmény mértéke akár az 50%-ot is elérheti.

DIEGO Szőnyeg-PVC-Parketta-Függöny Áruház jövőre is várja Önöket Hódmezővásárhelyen, a Lánc utca 5. szám alatt. Telefon: 62/244-777. Megtalálják az üzletet az interneten is: www.diego.hu, és érdeklődhetnek e-mailben is: hodmezovasarhely@diego.hu. Nyitva tartás: hétköznap délelőtt 9-től délután 6-ig, illetve hétvégenként az adventi időszakban szombaton 9-14 óráig, vasárnap pedig 9-től délig várják a vásárlókat.

Kiskata