Kos (március 21.-április 20.)
Teljesen lefoglalja az ünnepi vendégvárás, és készülődés, és ezért az sem tudja, hogy hol áll a feje. Meglehetősen késésben van, s ez idegessé teszi. Pedig szeret mindennel időben elkészülni, mert tudja, hogy hajlamos a kapkodásra. Minél inkább szeretné utolérni magát, annál több hibát követ el.

Bika (április 21.-május 20.)
Tartózkodjon sokat a levegőn, sétáljon vagy túrázzon. A száraz levegőjű szobában mindig tartson párologtató berendezést, mert ezzel elkerülheti a légúti fertőzések kialakulását. Természetesen a legjobb lenne egy sós és páradús napfényes tenger mellett, de ez lehetőség most csak egy álom marad.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Minden kellemetlenség ellenére megpróbálja jól érezni magát, mert mi mást is tudna tenni. Ugyanis a társaságban van, akivel nem kedvelik egymást. Mindenesetre igyekszik nem kimutatni a valódi érzéseit és jó képet vágni. Ez többé-kevésbé sikerül is, hisz tökéletesen tisztában van vele, hogy illetlenség lenne a szeretet ünnepén haragot tartani. Különben sem szeret veszekedni.

Rák (június 22. – július 22.)
Szeretné gyorsan jóvátenni a tévedését, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Rengeteg ötlet születik az agyában, de egyiket sem tartja olyan jónak, hogy megvalósítható legyen. Tudja, hogy addig nem találja meg a lelki békéjét, amíg meg nem teszi az első lépést.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rendkívül elégedett, hogy olyan ünnepi hangulatot varázsolt, amivel mindenkit sikerült elkápráztatnia. Szereti a luxust és mindent meg is tett, hogy ez látható is legyen. Nem csak az ételekkel és az italokkal tett ki magáért, hanem a különleges és látványos dekorációkra is nagy hangsúlyt fektetett. Igaz, hogy nem kis áldozatot hozott érte, de a dicséretek megérte a fáradságot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fejfájásának először nem érti az okát, hiszen nincs miért stresszelnie magát. Szerencsére mindennel időben elkészült és mindenki elégedett az ünnepi menüvel is. Hírtelen eszébe jut, hogy biztosan a párja kötözködő hangulata lehet a kiváltó ok. Próbált az élő fába is belekötni, de mivel most nem akart vitába bonyolódni vele, inkább nyelt egyet, s bölcsen ráhagyott mindent.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szokásosnál melegebben öltözzön fel, ha hosszabb útra indul, vagy sok időt tölt a szabadban, mert könnyen megfázhat vagy kisebb vese problémákkal kínlódhat. Főleg a jól záródó és meleg cipőre legyen gondja, s ügyeljen arra is, hogy vízhatlan legyen. Kár lenne elrontani a pihenését betegeskedéssel.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A jegyében járó Vénusz bolygónak köszönheti, hogy a lelkében béke van, és senki sem képes kizökkenteni a nyugalmából. Mindenkihez van egy kedves szava, lesi a szerettei kívánságait és szívesen teljesíti is azokat. Legyenek azok bármennyire is lehetetlenek. Diplomáciai érzékével gyorsan megakadályozza, hogy még a kisebb félreértésekből se legyen vita.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ma borongós a hangulata, s bár nagyon igyekszik uralkodni magán, még sem tudja letagadni, hogy semmihez sincs kedve. Pedig nem lehet oka panaszra, hiszen végre együtt a család és még a távoli rokonság tagjait sem kell nélkülözni. Igaz, sajnos vannak olyan közeli hozzátartozók, akikkel már nem ülhetnek együtt az asztalhoz.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagyobb örömet nem is szerezhetett volna a párja a váratlan ötletével, hisz erre vágyott a szíve mélyén. Régóta foglalkoztatta már a gondolat, hogy szívesen elutazna a kedvesével pár napra valahova. Teljesen mindegy, hogy melyik pontjára mennek az országnak, a lényeg, hogy kettesben legyenek. Persze az sem mellékes szempont, hogy végre kipihenheti az ünnepeket.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Hajtja a nagyfokú becsvágya és még az ünnepek alatt is azon töri a fejét, hogyan tudná megvalósítani az elképzeléseit. Örömét leli a tervezgetésben és biztosra veszi, hogy a kitűzött célját előbb vagy utóbb, de meg tudja valósítani. Az még különösen jól esik, hogy a szerettei is pártolják az ötletét, és amiben tudják, segítik.

Halak (február 20.- március 20.)
Ne szomorkodjon, ha most éppen egyedül és nem párjával tölti el az ünnepeket. Ugyanis semmi oka a búslakodásra, mert hamarosan fordul a kocka és a sors az útjába sodor egy olyan embert, aki valóban a társa lehet. Persze annyit azért tennie is kell majd érte, hogy nyitott szívvel fogadja. Lehet, hogy véletlenül fog belebotlik, de az is lehet, hogy valaki bemutatja majd.

Forrás: hirado.hu