A BEMER terápia (BEMER: Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció) egy fizikai érterápia, vagyis a legkisebb erek pumpáló mozgását segíti. Mind a megelőzésben, mind a gyógyítás során, kiegészítő kezelésként alkalmazható. A BEMER terápia jelentősége abban rejlik, hogy a károsodott mikro keringést javítja, sejtszinten javítja az anyagcserét, oxigénhez juttatja a sejteket. Sokan azt gondolják, hogy ez is egy olyan módszer, amely működik, csak hinni kell benne, pedig a BEMER terápia akkor is segít, ha teljesen szkeptikusan próbáljuk ki. Ezt az is igazolja, hogy a terápiát állatokon is alkalmazzák, és esetükben is működik. Már egy-két alkalom után érezhetjük a pozitív hatást, azt, hogy beindulnak testünk öngyógyító mechanizmusai.

A Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdióban közel fél éve segítenek a gyógyulásban, a betegségmegelőzésen. Rengeteg sikertörténettel büszkélkedhetnek már, ezekből kaphattunk ízelítőt a műsorban. Például rozaceás arcpírt sikerült elhalványítani már négy kezeléssel, de sikerült javítani pikkelysömörben szenvedők, fekélyes betegek állapotát is. Nyirokkeringési zavaroknál elért eredményeikre is büszkék, például létezik egy terápia rezisztens betegség, az elefantiázis, amely a nyirokkeringés zavarára vezethető vissza – ilyen esetben is hatékony kiegészítő terápiának mutatkozott a BEMER. A Parkinson kór kezelésében is megdöbbentő eredményeket értek el: egy vendégük például a BEMER-nek köszönhetően ismét képes olvashatóan írni, ami ebben a betegségben szinte csoda.

Szintén kiváló eredményeket értek el szklerózis multiplex-es és ALS-es esetekben is. Illetve a műsor vendég volt Barnabás is, aki szintén a BEMER terápiának köszönheti, hogy ismét a gyermekek gondtalan, önfeledt életét élheti. A kisfiúnak crohn betegsége van, amely a gyomor-bélrendszert érinti. Barnabás elmesélte a műsorban, hogy korábban nagyon sokat fájt a hasa, és állandóan fáradt volt, ki volt merülve, ma azonban már remekül érzi magát, sőt elkezdett karatézni, és még edzések után is rengeteg energiája van. Mesélt arról is, hogy a kezelés teljesen fájdalommentes és nagyon kellemes, pihentető érzés.

A Szolimedben kedd délelőttönként (9-11 óra között), egy ingyenes szakorvosi tanácsadáson vehetünk részt, dr. Duray Péter mindenkinek egyénre szabott terápiás programot állít össze. Nagyon fontos azonban, hogy a konzultációra előzetesen bejelentkezzünk akár telefonon, akár személyesen. A BEMER kezelés minden nap igénybe vehető, azonban a szakorvosi konzultációra csak kedden délelőttönként van lehetőség és csak bejelentkezés alapján.

Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Dr. Rapcsák András utca 24. szám alatt, hétköznap 8 órától 19:30-ig, szombaton 9-18, vasárnap pedig 10-17 óráig várják Önöket. Telefonon bejelentkezni a 30/426-02-70-es telefonszámon lehet. A karácsonyi nyitva tartás: december 24-én reggel 8–tól 12 óráig, december 25-26-27-én zárva tartanak. Érdemes megnézni a facebook oldalt is, hiszen a Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiónak is van facebook oldala, de a BEMER terápiának is, ahol megnézhetik az esettanulmányok egy részét: Bemer Terápia Hódmezővásárhely néven találják meg az oldalt.

Látogassanak el a szalonba, javítsanak egészségi állapotukon, szépüljenek, lazítsanak és érezzék jól magukat, karácsonyra pedig ajándékozzanak egészséget családtagjaiknak, barátaiknak, hiszen a Szolimedben ajándékutalványt is vásárolhatunk!

Kiskata