Kos (március 21.-április 20.)
Magabiztosan halad a célja felé, elemében érzi magát, hiszen azon az úton jár, ami egyáltalán nincs ellenére. A kezében tartja a dolgok irányítását, és ezzel komoly előnyre tesz szert. A kedvező pozícióból pedig sokkal könnyebben tudja irányítani az eseményeket. A győzelem, az elsőség vágya jellemzi, és sikerben most lesz része bőven. Ezzel jelentős bevételre is szert tesz.

Bika (április 21.-május 20.)
Balgaság lenne azt hinnie, hogy amit elrontott azt egy csapásra rendbe tudja hozni. Ne csak a saját elképzelése lebegjen a szeme előtt, mert azzal nem tesz egy lépést sem előre. Próbálja meg beleélni magát a másik ember helyébe, és akkor talán sokkal könnyebb lesz az optimális megoldást megtalálni. Amíg csak a saját vágya lebeg a szeme előtt, addig nem megy semmire.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Bár szeretnék, de nem hagyja magát félreállítani, pedig a riválisai csak erre törekszenek. Minden eszközt bevetnek és mindent elkövetnek, hogy eltávolítsák az útjukból, mert irigyek a sikereire. Mivel van már kellő gyakorlata, ezért nem érzi, hogy ártani tudnának. Jól tudja, hogy van olyan leleményes, hogy könnyen túljárjon az eszükön, és ebben szerencsére nem téved.

Rák (június 22.-július 22.)
Valaki reménykedik abban, hogy képes meghódítani a szívét. Optimista és lelkes, de kissé felületes, mert nem látja, hogy sajnos nem érez iránta semmit. Szeretné valahogy a tudtára adni, de úgy, hogy ne kelljen túlságosan megbántania. Tudja, hogy nehéz feladatra vállalkozik, de minél jobban húzza az időt, annál nehezebb rávennie magát. Pedig az idő nagyon sürgeti.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Meglehetősen bátor, olyan, aki nem ijed meg a saját árnyékától, de most mégse keveredjen semmilyen vitába. Ugyanis csak a rövidebbet húzhatja, és a bántó szavakat is nehezen emésztené meg, vagy az önérzetére mért csapáson is csak igen sokára lenne képes túltenni magát. Inkább nyeljen egyet, mert azzal jobban jár, és, ami nem mellékes, a nyugalma is megmarad.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az emésztési panaszok leggyakrabban a fölösleges idegeskedés vagy aggodalmaskodás következtében alakulhatnak ki, ezért inkább keresse fel a panaszaival az orvosát. Fölösleges húznia az időt, hiszen hamar tudják a gondjait orvosolni. Kár elrontani a napjait, amikor testileg és lelkileg is rövid idő alatt jobban lehet. Érdemes lassítania is, nem kell mindenen rágódnia.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Csak önmagát okolhatja azért, mert olyasmit is kifecseg, amit nem lenne okos dolog. Kifogást vagy mentséget találhat magának akár többet is, de ezzel a helyzetén nem változtat semmit. Próbálja meg tisztázni a helyzetet azzal, akinek kellemetlenséget okoz, s azután gyorsan tegye túl magát az egészen! Természetesen a tanulságokat érdemes lenne levonnia.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egy kellemetlen helyzetből kellene kikecmeregnie, de nem tudja, hogyan is tegye. Igaz, hogy nem egyszerű feladat, de ha már könnyelműen belement, akkor nincs más választása. Már bánja, hogy nem volt elég határozott, s hogy hagyta magát befolyásolni. Próbálná a könnyebbik utat választani, de hamar belátja, hogy azzal csak még jobban megnehezíti a helyzetét.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Bátran kezdeményezhet, mert nincs akadály, melyet ne tudna legyőzni. Az égiek minden lépését támogatják, régen volt már ilyen kedvező helyzetben. Egy feladata viszont van: bízzon jobban önmagában. Bizonytalankodni vagy netán húzni az időt, nem vezet jóra, mert az adott helyzetet meg kell ragadnia. Ne feledje a bölcs mondást: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Bak (december 22.-január 20.)
Az első felindulásában elhatározza, hogy megmondja a véleményét a munkahelyén. Már azzal sem törődik, hogy mi lesz a következménye, mert a haragja elhomályosítja a józan ítélő képességét. Nem hallgat senki figyelmeztetésére, csak menne a feje után. Szerencse, hogy a mai napon a felettese más dologgal van elfoglalva, így még van ideje átgondolni mindent.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Úgy érzi, hogy az új ismerősével megnyerte a főnyereményt, s nem is téved sokat. Igaz, hogy még csak az elején jár a kapcsolatban, de már jól látható, hogy mennyire illenek egymáshoz. Jó, hogy sokáig csak reménykedett, és nem kapkodott el semmit, mert hagyta, hogy az események csak úgy megtörténjenek. Még szerencse, hogy az első nehézség láttán nem adta fel nyomban.

Halak (február 20.-március 20.)
Romantikus hangulatban van, érzelmei áradóak, ami nem lenne baj, de nem képes az adott helyzetben megfelelően viselkedni. Most gyorsan vissza kellene húzódnia, hogy ne rontson el semmit, de sajnos éppen az ellenkezőjét teszi. Úgy gondolja, hogy a célját mindenáron el kell érnie. Egyre jobban belelovalja magát, meg van győződve, hogy a cél szentesíti az eszközt.

Forrás: hirado.hu