Az U19-es csapat a saját korosztályában szép eredményeket ért el, csak a Békéscsaba elleni vereség árnyékolja be a képet. Rostás Károly tanítványai a nagyszerű őszi szereplésnek köszönhetően a dobogó második fokáról várhatják a tavaszi folytatást.

Az U18-as csapatban a korosztálynál egy, esetenként két évvel fiatalabb játékosok kaptak lehetőséget. Számukra elsősorban a játéklehetőség biztosítása volt a cél, de több fiatal játékos is jó játékkal hívta fel magára a figyelmet.

Az U17-es csapat a dobogó harmadik helyéről várhatja a tavaszi mérkőzéseket, annak ellenére, hogy Bacsa Zsolt tanítványainak formája többször is ingadozott az elmúlt fél év során. Szép győzelmeket többször is érthetetlen vereségek követtek, így számukra a legfontosabb cél, hogy jó formájukat állandósítsák a tavaszra.

Az U16-os együttes játékosai az egy évvel idősebb korosztályban próbáltak helytállni. A nyáron alapos változásokon ment át a játékosállomány, de az ősz végére már több bíztató jelet is lehetett látni Jenei Péter játékosaitól.

2015.December 9. Szerda

NB II U19, Dél- Kelet csoport 16. forduló

HFC U18-HFC U19 1-16(1-6)

HFC U18:Rác Szabó-Nagy D.,Péli,Kiss,Balog(Pap)-Siber,Dukai(Szögi)-Kovács L.,Ökrös,Dobó(Katona)-Szabó

Edző:Vinnai István

HFC U19:Kovács A.-Szűcs Sz.,Oláh,Papp,Kiss-Kása(Búza)-Csoma(Németh),Gyürki(Kátai)-Bábi(Kispál),Darida,Szűcs Á.(Percze)-Hauk

Edző:Rostás Károly

HFC gólszerző:Szabó ill. Hauk 5,Darida 4,Csoma,Bábi 2-2,Kátai,Szűcs Á.,Kiss(öngól)

NB II U17, Dél- Kelet csoport 16. forduló

HFC U16-HFC U17 1-3(1-0)

HFC U16:Franciskovic-Péter,Rácz,Friedl,Víg(Bíró)-Jakus,Barna(Tejes)-Rau,Kókai(Fehér),Pintér-Tapiska

Edző:Jenei Péter

HFC U17:Nagy M.-Jankelic(Törjék),Dér,Kovács G.,Bíró(Ambruzs)-Bábi(Mohácsi),Szőke,Fodor-Bürgés,Gyüre,Barta

Edző:Bacsa Zsolt

HFC gólszerző: Rau ill. Mohácsi,Kovács G.,Bürgés

Czibere Adrián