Biztatóan kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára. Bakos Ádám ugyanis már két perc játék után bevette Poszler András kapuját.

A mindszentiek viszont a korán bekapott gól ellenére sem adták fel a küzdelmet, ennek pedig meg is lett az eredménye, Mihály Róbert a félidő derekán egalizálni tudott.

Ezt követően mintha nem találták volna a fogást egymáson a felek, a 60. percig pedig ez volt a jellemző, akkor viszont a hazaiak 17-ese villant, ennek pedig gól lett az eredménye. A vezetést pedig ezt követően már végig sikerült megőriznie a hazaiaknak.

A Makó a 3 megszerzett ponttal jelenleg a tabella 7. helyéről várja a folytatást, míg a Mindszent a tabella 14. helyén tanyázik. A hétvégén azonban újabb fordulókat rendeznek.

A Méhes-legények a SZVSE otthonában játszanak szombaton 13 órától, míg a Mindszent a Tápét látja vendégül ugyanebben az időpontban.

M-Foci Kft- Mindszent SE 2-1 (1-1)

Makó 100 néző. Vezette: Kovács Attila (Dobó, Varga).

Makó: Szalkai – Rakonczai, Czebe, Kovács Zs.  Bány (Juhász J.), Vass (Matuz), Vajna (Mátó), Bress, Bakos, Horváth, Bartucz (Gilinger M.)
Edző: Méhes Tibor

Mindszent SE: Poszler – Galambosi, Szakál (Szabó), Szecskó, Szobácsi, Antal, Mihály, Tóth (Keller), Kispál, Kuhár (Rideg), Pálinkó,                                     
Edző: Korom Ernő

Gólszerzők: Bakos (2’), Bartucz (60’) ill. Mihály (23’)

szcs

Fotó: szegedma.hu