Kos (március 21.-április 20.)
A lehető legrosszabb taktikát választja, ha újdonsült ismerősét rohammal szeretné meghódítani. Biztos kudarcra ítéli magát, ha nem lépésről lépésre cserkészi be. Kipróbálhatja azt is, hogy a közömböst játssza, mert minden hárítás kapaszkodást vált ki. Azért ne essen túlzásokba, nem szükséges a jégcsapot alakítani, legyen csak kedves és titokzatos.

Bika (április 21.-május 20.)
Csak egy kis megértést vár a főnökétől, de ebben most ne reménykedjen, mert neki is megvan a kisebb-nagyobb problémája. Kár lenne négyszemközti beszélgetést kezdeményezni vele, mert csak a rövidebbet húzza. Ettől persze még mérges lehet, sőt haragudhat is rá, ha megkönnyebbül általa, csak őfelé ezt ne mutassa ki. Jobb, ha a kollégáinak sem panaszkodik.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Elszántan küzd egy olyan kapcsolat életben tartásáért, amelynek már lejárt az ideje. Tiszteletet érdemel kitartásáért, bár már csak az energiáit pazarolja. Természetesen reménykedni reménykedhet, de az sem több, mint egy illúzió kergetése. Nehéz beletörődnie, hogy vége, pedig ha ezt az elszántságát inkább egy új kapcsolat létrehozására fordítaná, azzal sokkal jobban járna.

Rák (június 22.-július 22.)
Ahhoz, hogy az elképzelését megvalósíthassa, csak az elhatározás nem elég. Kitartásra és céltudatosságra is feltétlenül szüksége van. A Mars bolygó negatív hatása miatt bőséges energiával rendelkezik, de nem képes a feladatára koncentrálni. Harcias kedvében van, képes akár pillanatok alatt parázs vitát provokálni. Persze hamar megsértődik, ha mások ezt zokon veszik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Az éremnek is két oldala van, ezért nagy hibát követ el, ha csak a saját szemszögéből hajlandó meglátni a dolgokat. Legyen képes engedni legalább annyit, amennyire a másik fél is hajlandó kompromisszumot kötni. Érdemes közös nevezőre jutniuk, mert az úton csak együtt tudnak tovább haladni. Most ne csak az igazát hangoztassa, mert akkor sajnos minden marad a régiben.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A Jupiter bolygó szerencsésen egyengeti az útját, ne féljen kockáztatni, legyen az üzleti ügy vagy egy hirtelen jött álláslehetőség. Egy új szerelem van kilátásban, amelyben megtalálja a nyugalmat és harmóniát. Természetesen azért némi feladata is van, mert a sors nem ad mindent ingyen. Le kell győznie kishitűségét és fokozatosan bíznia kell újdonsült partnerében.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Legyen nagyvonalú és emelkedjen fölül a sérelmein, mert megéri. Nem érdemes forszíroznia, hogy mi történt, inkább örüljön annak, hogy a kedvesét a sors visszahozta. Egyelőre nem érdemes sokat morfondíroznia a dolgokon, hanem inkább a közös jövőt tervezgesse. Ráérnek elemezgetni a problémát majd amikor már a kapcsolatuk újra szilárd alapokon nyugszik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Öröme határtalan, mert végre sikeresen megoldódni látszik a régóta minden energiáját lekötő családi gondja. Igaz, nem kevés munkája van benne, de a siker minden nehézségért kárpótolja. Valójában nem is annak örül, hogy mindenben igaza volt, hanem, hogy mindenki megelégedésére jobbra fordulnak a dolgok. Már csak arra kell ügyelnie, hogy végleg így is maradjon.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Fáradékony és emiatt nehezére esik a kötelezettségei teljesítése. Gyakori borongós hangulata kialakulásában a Szaturnusz bolygó a ludas, mert nem engedi érvényesülni a szokásos optimista életszemléletét. Érdemes lenne sok időt töltenie a szabadban, és ha módjában áll, akkor sportoljon! A rendszeres testedzés is jótékony hatással van a lelkiállapotára.

Bak (december 22.-január 20.)
Minden kezdet nehéz, ezért ne szegje a kedvét, ha nem rögtön jelentkezik a várva várt siker. Köztudott, hogy isten malmai lassan őrölnek, s ez az igazság ebben az esetben is érvényes. A jegyében tartózkodó Plútó bolygó túlzásokra hajlamosítja, ezért esik nehezére a várakozás, s érzi úgy, hogy szinte ólomlábakon jár az idő. Jó, ha eltereli más irányba a gondolatait.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy új baráti társaságba kerülhet, ahol számos új élményben lehet része. Olyan emberekkel is megismerkedhet, akiknek a tapasztalataiból sokat profitálhat. Legyen nyitott az új ismeretekkel szemben, de csak akkor fogadja el őket, ha maradéktalanul egyetért velük. Legyen óvatos a túl nyájas emberekkel, nem kell azonnal mindent titkát felfednie előttük.

Halak (február 20.-március 20.)
Kockázatot kell vállalnia, ha változtatni szeretne bizonyos dolgokon az életében. Igaz, hogy a változtatás egyáltalán nem könnyű, és akár komoly szorongással járhat. Ám, ha legyőzi ismeretlentől való félelmeit mindenképpen büszke lesz magára, mert képes volt az új elfogadására. Vigyázzon, erőltetni nem kell semmit, mert akkor visszájára fordulhat az egész.

Forrás: hirado.hu