Nem alakult valami túl fényesen az újonc HFC őszi szezonja az NBIII Középcsoportjában.

A csapat Bódi Attila vezényletével kezdett neki küzdelmeknek, majd a trénert Major László váltotta. Az új edzővel a csapatnak Szekszárdon sikerült döntetlent játszania, legutóbb Dabason kikaptak, igaz az első félidőben még vezetésre álltak.

A csapatra ezen a hétvégén nem várt könnyű mérkőzés, a tabella második helyén álló Dunaharaszti MTK otthonába látogatott a csapat. A házi gazdák még legutóbb a SZEOL ellen kaptak ki, azóta pedig döntetlen és nyert mérkőzéseket tudhattak maguk mögött.

A HFC játékosai keményen küzdöttek az ellenfélnek, ennek pedig meg is lett az eredménye, ugyan gól nem született a meccsen, viszont egy élcsapat otthonából sikerült pontot rabolni.

Férfi labdarúgó NB III Közép csoport, 16. forduló:

Dunaharaszti MTK – Hódmezővásárhelyi FC 0-0
Dunaharaszti. Vezette: Gaál Gyöngyi (Bertalan Dávid, Németh Imre).
DMTK: Kalmár – Rétsági, Nyéki, Farkas, Kovács, Rebecsák (Szalay 90′), Gacsal, Márton, Ablonczy, Méder (Szmola 71′), Mészáros
Vezetőedző: Króner Péter
HFC: Bordás – Komáromi, Tóth J., Kökény, Faragó, Markovic, Lazinica, Szabó (Szilágyi 60′), Maravic, Tóth A. (Bartyik N. 85′), Dordevic (Fábián 77′)
Vezetőedző: Major László
Sárga lap: Rebecsák (85′), ill. Komáromi (35′), Kökény (53′), Markovic (85′)

Major László: “Igazságos döntetlen született, mert komoly helyzete nem volt egyik félnek sem. Mezőnyben zajlott a játék, hajtós, brusztolós mérkőzést vívott a két csapat. Úgy gondolom, a második helyezett otthonában ez egy bravúros döntetlen a részünkről, és a mi helyzetünkben minden pont sokat számít.”

szcs

Fotó: HFC