6 mérkőzésből négy alkalommal hagyta el eddig győztesen a pályát a HLKC, emellett egy döntetlen és egy vereség a lányok mérlege, mindezzel pedig az NBII-es bajnoki tabella harmadik helyén állnak, lőtávolságban az előttük lévőkhöz.

Az előző meccsükön a Békéscsaba otthonába látogattak a lányok, ez a meccs lett döntetlen, az utolsó percekben ugyanis a junior NB I-esekkel teletüzdelt Csabának sikerült felküzdenie magát.

Pontokat és eredményességet tekintve a Csorvás az idei szezonban erősebbnek tűnik. A csapat az ötödik 7 ponttal, legutóbb a Túrkevét verték egy 25-18-as meccsen. Fontos viszont tudni, hogy ezt a mérkőzését október 17-én játszották, az előző fordulóban pihenősök voltak.

– Biztos vagyok benne, hogy a Csorvás elleni is az érdekes mérkőzések közé tartozik majd. Jó meccseket játszunk ellenük, szoros derbiket. A HLKC-nek nem igazán fekszik a Csorvás játéka, nagyon kell majd összpontosítanunk. Vannak berögzött mozgásaik, figuráik, amit minden mérkőzésen megpróbálnak 6-7 alkalommal eladni az ellenfélnek. Megpróbálunk ezekre felkészülni, hogy ezekből ne tudjanak gólokat lőni. Jó csapat munka folyik náluk, fiatalokból áll a csapat, akik viszont évről-évre kovácsolódnak össze és egyre erősebb magot alkotnak. Meg kell találnunk a Csorvás ellenszerét és a két pont itthon tartása a célunk – fogalmazott Gaál Adrienn, a HLKC vezetőedzője.

szcs

Fotó: HLKC