Szabó Ágnes régi-új elnöke a hódmezővásárhelyi Rotary Klubnak. A céljai között kiemelt szerepet foglal el a sérült, fogyatékkal élő gyermekek megsegítése: a mostani bálnak is egyik fő célkitűzése, hogy egy terápiás lovat szerezzenek be az Aranyossy Ágoston Általános Iskola számára, valamint látássérült óvodások számára használatos speciális elektromos nagyítót.

Dékány Tamás a Márton-napi bál ötletének megfoganásakor is ott volt, olyannyira, hogy az ő fejéből pattant ki. Ez egy jó alkalom arra, hogy mindenki önfeledten vigadozzon, nem mellesleg jó célt szolgál a kezdeményezés.

Minden évben színvonalas programmal készülnek a szervezők. Az idén sikerült megnyerni maguknak Sasvári Sándort. de rajta kívül fellép még a Szilver táncegyüttes és a The Beat Bulls.

Az étkekre sem lesz valószínűleg a panaszunk. Hogy ne éhezzünk jövőre sem, lehet választani a libamenüt, de aki másra feni a késeit, az sem fog csalódni.

Támogatójegyek (5000 Ft) vacsorajegyek átvehetők: Ginkgo Sas Hotel recepcióján. Sárkány Játék és Sportboltban (Dr. Rapcsák András út 4. sz.), valamint a Rotary Club tagjainál. Információ: Kissné Urgyán Mária (70 4204 899)

ÉR.