Kos (március 21.-április 20.)
Katasztrófaként értékeli a helyzetet, ami közel sem az. Hajlamos most túlzásokba esni, emiatt lát mindent feketének. Szokásos lelkesedése sincs sehol, emiatt hajlamos a bolhából is elefántot csinálni. Munkahelyi rémhír borzolja az idegeit, és nem szeretné az állását elveszíteni. Jól érzi magát a kollégáival, a munkáját is kielégítőnek találja, és főleg a pénzét félti.

Bika (április 21.-május 20.)
Zaklatott és sehol sem találja a helyét, pedig nagyon jó lenne a bánatát megosztani valakivel. Mivel nem meri a titkát egyetlen ismerősére sem rábízni, így csak halmozódnak a gondjai. A szeretteit nem akarja terhelni a problémáival, hiszen nekik is megvan a saját bajuk. Most jött rá, hogy mennyire nagy kár, hogy nincs egy igazi barátja sem, akiben feltétel nélkül megbízhatna.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Úgy érzi, hogy a kapcsolata a párjával sorsszerű találkozás, és mindent igyekszik is megtenni, azért, hogy hosszú távon harmonikus legyen az együttélésük. Alig ismer magára, mert inkább a józan esze irányította idáig a tetteit, mint az érzelmei. Most már nagyon örül annak, hogy a szívére hallgatott és nem hagyta magát az esze által befolyásolni. Biztos benne, jól döntött.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendszeres fáradtsága mögött a túlzásba vitt munka húzódik meg. Nem érzi a realitás kereteit, így minden feladatot elvállal, még azt is, amit máskor simán elutasít. Úgy érzi, hogy kirobbanó formában van és nincs mitől tartania. Ebben azért, ha valóban őszinte akar lenni magához, akkor a sok kávénak is szerepe van. Pihenésre önnek is szüksége van, ne vonja meg magától.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Hagyja magát az események által sodortani, mert igazából maga sem tudja, hogy mit is akar. Néha határozott és elszánt, majd a következő pillanatban elbizonytalanodik. A gondolatai össze-vissza cikáznak, pedig már nagyon szeretne megnyugodni. Ez a lehetetlen állapot annyira kimeríti, hogy alig tudja a feladatait ellátni. Még jó, hogy a kedvese nem lát ebből semmit.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem veszi észre, hogy túlságosan kritikus megjegyzéseivel sok embert vérig sértett. A folyamatos bírálatában a jó szándék vezérli, csak sajnos sem az idő nem alkalmas, sem a stílusa nem megfelelő. A környezetének úgy tűnik, mintha a fölényét fitogtatná, és a tudása nem lenne elég megalapozott, ezért teszi mindezt. Változtasson a hozzáállásán, mert a végén egyedül marad.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Új viszonyával rendkívül sokat kockáztat, de nem hallgat senkire sem. Úgy gondolja, hogy csak merő irigységből figyelmeztetik, amiben azért van némi igazság, hiszen egyelőre minden úgy alakul, mint a mesében. Ám hosszú távon csak kára származhat belőle, mert túl sokat veszíthet, és nem biztos, hogy megéri. Most semmi sem érdekli, mert szerelmes, és a felhők felett lebeg.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A tervét csak úgy tudja megvalósítani, ha figyelmen kívül hagyja a környezete megjegyzéseit. Igaz kicsit magas mércét állít fel maga elé, amit nem lesz könnyű átugrani, de nem az a típus, aki megijedne a kihívásoktól. Mivel csak az áhított cél lebeg a szeme előtt, ezért úgy érzi, hogy megsokszorozódik az ereje. A győzelem meg kárpótolja majd hitetlenkedők megjegyzéseiért.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Szívesen megtenné az első lépést, hogy a célját elérje, de nem biztos benne, hogy a kockáztatás sikerrel jár majd. A szokásos optimizmusa most nem segít, mert elbizonytalanodását a Szaturnusz bolygó fokozza. Nagyon örülne neki, ha valaki levenné a válláról a terhet, és elvégezné a feladatot, de tisztában van, hogy erre semmi esélye sincs. Azért próbálja meg összeszedni magát!

Bak (december 22.-január 20.)
Tudásvágya rendkívül erős, ezért ha módja van rá, akkor folyamatosan képezze magát. Rendkívül jól vág az esze, így nem jelent túlságosan nagy megerőltetést egy tanfolyamon vagy egy továbbképzésen való részvétel. A megszerzett tudást hamar kamatoztathatja, és előbbre juthat szakmai és anyagi téren egyaránt. A becsvágyának sem mindegy, hogy milyen pozícióban van.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egyre jobban érzi, hogy kezd betelni a pohár, de mégsem akar szólni. Mindig talál valami kifogást, hogy elkerülje a konfliktust. Halogatja a döntő lépés megtételét, pedig egy mindent tisztázó beszélgetésre nagy szükség van. A probléma megbeszélése még helyrehozhatja az elrontott dolgokat. Kapcsolatuk ideje nem járt le, hisz nagyon erősen kötődnek egymáshoz.

Halak (február 20.-március 20.)
A feladatai kezdik szinte ellepni és felemészteni az energia tartalékait. Alig jut ideje a párjára, és a családjára, viszont nagyon szépen halad felfelé a ranglétrán. Azzal vigasztalja magát, hogy nem lehet mindenhol egyformán helyt állni. Különben is úgy tervezi, hogy ez a hajtás nem tart örökké, és akkor minden visszatér a megszokott kerékvágásába. Csak nehogy késő legyen.

Forrás: hirado.hu