A szegediek nehezen lendültek bele a játékba, jól mutatja ezt az is, hogy két emberelőnyös helyzetüket sem tudták gólra váltani. A vezetést azért sikerült megszerezni, de az első játékrész ennek ellenére nem hozott szegedi győzelmet, mivel a Kaposvár egalizálni tudott.

A folytatásban kicsit jobban muzsikált a szegedi védelem, gól nélkül lehozták a játékrészt, a támadásokból pedig kétszer voltak eredményesek, így a nagyszünetre előnnyel vonulhattak Varga Péter tanítványai.

A fordulás után viszont nem teketóriáztak a kaposváriak sem, három perc sem kellett nekik, hogy ledolgozzák hátrányukat, de három vendéggólt a Szeged sem hagyta szótlanul, kétszer ők is bevették a kaposváriak kapuját.

A végén Varga II Zsolt találta bizonyult döntőnek, a háromgólos különbség egészen magabiztosnak tűnt szegedi szempontból, habár ezt még növelni is tudta a csapat.

A Szeged legközelebb november 4-én játszik újra, akkor a BVSC otthonába látogatnak Kiss Csabáék.

Férfi vízilabda OB I/A csoport, 5. forduló

Szeged Diapolo – Kaposvár 10-6 (2-2, 2-0, 2-3, 4-1)
Szeged, újszegedi sportuszoda, 150 néző. Vezette: Petik, Marjay.
Szeged: Meixner – Kiss Cs. 2, Kunac 2, Manhercz K., Manhercz Á., Seman 1, Varga II. Zs 1. Csere: Pellei 1, Chilkó, Sánta, Sedlmayer 3, Palotás G., Zsigri. Vezetőedző: Varga Péter.
Kaposvár: Szécsi – Vindisch, Kovács, Polovic, Berta 1, Nikolov 2, Parezanovic 3. Csere: Palotás S., Dobos, Juhász-Szelei, Sántavy, Ács, Klinovszky. Játékos-edző: Szécsi Zoltán.
Emberelőny: 11/2 ill. 5/1.

szcs

Fotó: szegedma.hu