Sajnos majdnem minden évben változtatnunk kellett a helyszínen, különböző okok miatt. Szerencsére sokan tudják, hogy nem helyhez kötött a fesztivál, nem amiatt van vagy nincs Hódstock, hogy van-e helyszín, hanem van a rendezvény, és hozzá találunk színteret. Szerencsére minden évben sokan látogatnak el a Hódstock fesztiválra, ami azt jelzi, hogy van igény Hódmezővásárhelyen a rock, blues és metál zenére. Tíz éve csináljuk, és még fogjuk is legalább tízszer tíz évig.” – mondta el Varga Patrik, a fesztivál egyik szervezője.

A rendezvény 0. napján, csütörtökön 7 órakor kezdődtek a koncertek, a közönség pedig elkezdett gyűlni, hogy lássák kedvenc zenekarjukat.

Az estét a Corona Mortis zenekar nyitotta, akik remek hangulatot teremtettek a folytatáshoz. Utánuk a Bad Taste következett, akik a szókimondó szövegeik miatt hamar belopták magukat a közönség szívébe. A sort a hódmezővásárhelyi T34 követte, és a tőlük megszokott magas színvonallal szórakoztatták a rajongókat. Utánuk következett Szegedről a Dystopia nevű formáció, akik igazi metálos, fejrázós bulit produkáltak. A 0. napot a Pilvax Coffe Shop zárta, és aki látta őket, biztos nem távozott élmények nélkül.

Örülök, hogy idén is el tudtam jönni, ugyanis egyik kedvenc fesztiválom ez. 10. éve ugyan annyiba kerül, a zenekarok is olyan zenéket tolnak, amiket én szeretek, továbbá nem elhanyagolható, hogy társaság is egy tökéletes egy ilyen bulihoz.” nyilatkozta Simon András.

Összefoglalva a mai estét elmondhatjuk, hogy aki jelen volt a 10. Hódstock fesztiválon, biztosan nem bánta meg, hogy alvás helyett az élő zenét választotta.

A rendezvény további programját IDE kattintva érheti el.

Sz.Viktor