A lányok legutóbb 1 gólos vereséget szenvedtek a Szarvas otthonában, egy meglehetősen „érdekes” mérkőzésen. Azonban ha a játékosok túltették magukat a korábbi meccsen, akkor jó eséllyel szállnak harcba hétvégi ellenfelükkel, a Túrkevével.

A nagykunságiak eddig négy meccsük mindegyikén kikaptak, ám ennek ellenére mégsem szabad félvállról venni a mérkőzést, hiszen képesek lehetnek kellemetlen perceket okozni a vásárhelyiek számára. Ennek ellenére azért a vásárhelyiek számára mégis a győzelem lenne az elfogadható eredmény.

Az előjelek egyelőre biztatóak, sem sérülés, sem pedig betegség nem hátráltatta a csapat felkészülését.

Gaál Adrienn edző: “A Szarvas elleni vereséget szeretnénk orvosolni egy győzelemmel. Kellemetlen ellenfél a Túrkeve, teljesen más játékstílust képvisel mint mi. A gyors játékunkat kell ráerőltetni az ellenfelünkre.”

Kothencz Vivien csapatkapitány: “Ezen a mérkőzésen nagy hangsúly lesz a védekezésen, és fontos lesz hogy ráerőltessük ellenfelünkre a saját játékunkat. Hazai pályán szeretnénk kijavítani a múlt hétvégi vereségünket, remélhetőleg egy közönségszórakoztató mérkőzéssel.”

szcs

Fotó: HLKC