Kos (március 21.-április 20.)
Úgy érzi, hogy most akár madarat is lehetne fogatni önnel, mert amiben már nem is reménykedett, mégis sikerül. Legszívesebben világgá kürtölné az örömét, vagy táncra perdülne, de szerencsére egyiket sem teszi. Nagy önuralommal megállja, hogy nem fecsegi ki a jó hírt, mert tudja, hogy az ismerősei közül, nem mindenki osztozna az örömében. A szerettei viszont nagyon is.

Bika (április 21.-május 20.)
Bár nagyon is tisztában van vele, hogy a párja hűséget fogadott, de vakságot nem, mégis rendszeresen a megjegyzéseket tesz, amivel hamar kirobbantja a veszekedést. Amikor a kedvese bárkit is jobban megnéz, akkor az eszével tudja, hogy sokkal bölcsebb lenne, ha hallgatna, de mégsem képes uralkodni az érzelmein. Sajnos összekeveri a féltést a féltékenységgel, s ebből van a baj.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Már október közepén is túl vagyunk, mégis olyan szerelmes, mintha tavasz lenne. Igaz, hogy a szerelem nem évszakokhoz kötött, jön, amikor jónak látja. Rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot, rég volt ennyire kiegyensúlyozott és boldog. Végre feltétel és érdek nélkül szeretik, és ami nagyon fontos, hogy viszont szerethet. Eddig nem mindig volt együtt egy időben a kettő.

Rák (június 22.-július 22.)
A zseniális ötletével, hogy együtt töltse a rokonsággal az egész napját, sajnos nem arat osztatlan sikert. Családtagjai tisztában vannak vele, hogy azokat az embereket, akik nem állnak túlságosan jó viszonyban egymással, nem ajánlatos sokáig együtt létre kényszeríteni. Az ellenvetést személyes sértésnek veszi, és megsértődik, ezzel sikerül mindenkinek kedvét szegni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Igényes a külsejére és szeretne sokáig fiatalos és energikus maradni. Viszont a kényelmet is legalább annyira szereti. Emiatt gyakran önmagával nagy harcot vív, és bizony be kell ismernie, hogy a kelleténél gyakrabban a lustasága győz. Indokot természetesen mindig talál arra, hogy megússza a dolgot, de most nem halogathat tovább, mert valakinek szeretne tetszeni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A természetbe a jó levegőre vágyik, mert élvezni akarja a csöndet, és gyönyörködni szeretne az ősz csodálatos színeiben. Elhatározza, hogy mindenképpen kimozdul az otthonából, még akkor is, ha egyedül kell elindulnia. Úgy dönt, ha netalán az időjárás sem lenne kedvező, azzal sem fog törődni. Biztos benne, hogy természetkedvelő lelke a sétával ismét meg fog újulni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Hamarosan a Nap elhagyja a Mérleg jegyet, és ezzel véget ér az életében ünneplések sorozata. Nagyon élvezi a társasági összejöveteleket, és imád emberek között lenni. Ünnepeltként főleg nincs ellenére, ha főszereplő lehet. Kicsit szomorúan gondol arra, hogy egy újabb évet kell várnia a születésnapjára, de azt is tudja, hogy mindig talál alkalmat a társaságba, vendégségbe járásra.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Komoly dilemma előtt áll, mert szeretne valamit mondani a partnerének, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Vannak olyan dolgok a partnere viselkedésében, ami rettentően zavarja. Már óvatosan célozgatott rá, de vagy nem akarja meghallani vagy nem is érdekli a véleménye. Szeretné jól érezni magát vele, amikor találkoznak, de ugyanakkor megbántani sem akarja.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Tisztában van vele, amennyiben nem akar egész nap otthon tevékenykedni, akkor igen csak össze kell szednie magát. Társaságba, emberek közé vágyik, de azt is tudja, hogy a feladatát el kell végezni. Legszívesebben ott hagyna mindent és már venné is a nyúlcipőjét, hogy átadja magát a kedvtelésének, a szórakozásnak. Szinte a lehetetlent is megkísérli, így végez mindennel.

Bak (december 22.-január 20.)
Nehezen találja a kiutat érzelmi problémájából, ezért legszívesebben egész nap csak szomorkodna. Egy idő után az önsajnálatból már kezd elege lenni, és szerencsére egy váratlan ötlettől vezérelve, úgy gondolja, hogy egy kis levegőzéssel a lelki állapotán sokat segíthetne. Ehhez társakat is talál, így hamarosan örömmel tapasztalja, hogy most sokkal jobban érzi magát.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Teljesen váratlanul, minden előzetes bejelentkezés nélkül betoppan az új ismerőse, aki valójában a szíve csücske. Egyáltalán nem bánja, mert szereti a meglepetéseket, főleg, ha a szívének kedves ember lepi meg. Magabiztosnak tűnik, de legbelül azért rendkívül izgatott és boldog, mert tudja, hogy ezen a napon egyáltalában nem fognak egymás társaságában unatkozni. Sőt!

Halak (február 20.-március 20.)
Haragban áll a világgal, ezért az elfojtott indulatai akár komoly gyomor és emésztési panaszokhoz vezethetnek. Ne halogassa most már tovább a gondjai tisztázását magában, legbelül. Érdemes lenne átgondolnia, hogy valóban igaza van-e, s hogy muszáj-e a kis problémákból is nagyot kreálnia. Csak önmaga alatt vágja a fát, mert így egyedül marad, és az igen megviselné.

Forrás: hirado.hu