Az utánpótlás meccseken előbb a Csongrád érkezett a vásárhelyi uszodába, majd a második meccsen a fővárosi Oázis Sport Club ellen bizonyíthattak a HVSC fiatalja, legutóbb pedig az elmúlt héten a kecskeméti Hírös Sport játékosait fogadták.

A pénteki, Kecskemét elleni meccsek sorát az ifik nyitották, akik az első negyedben nem igazán fordítottak sok figyelmet a védekezésre, ennek okán mindkét oldalon csakúgy potyogtak a gólok, összesen 10 darab született. A második negyedben azonban a vásárhelyiek ilyen téren is összeszedték kicsit magukat és a remek támadások mellett a védekezésre is koncentráltak. A harmadik játékrész egyenlő eredményt hozott, a vége azonban vásárhelyi örömjáték lett, ugyanis a fiatalok 7-2 arányban nyerték a záró negyedet, összességében pedig parádésnak nevezhető 24-12-re végeztek a kecskemétiekkel szemben.

Fiú Ifjúsági bajnokság
HVSC – Hírös Sport Nonprofit Kft 24-12 (6-4, 6-1, 5-5, 7-2)

A pénteki napon a gyermek korosztály folytatta a küzdelmeket, igazi csapatként játszva. A vendégek ugyan igyekeztek tartani a tempót, de ezen a napon egyszerűen nem bírtak Tóth Márkkal és Kősasvári Lászlóval, akik igyekeztek minél több gólt vágni, mindeközben pedig Arany Kevin is a helyén volt a kapuban de a védekezésből mindenki kivette a részét, így a magabiztos siker nem is maradhatott el.

Fiú gyermek bajnokság
HVSC – Hírös Sport Nonprofit Kft 9-5 (3-2, 3-2, 2-0, 1-1)

A serdülők pedig az ifikhez hasonlóan kiütéses győzelmet arattak. Benkő Martin és Barna Dániel gólerősen játszottak, Zsoldos Zoltán pedig a kapu ura volt. A kellő előnyt tulajdonképpen már az első félidőben sikerült bebiztosítani, viszont a végén sem maradtak gólok nélkül a kilátogató nézők.

Fiú serdülő bajnokság
HVSC – Hírös Sport Nonprofit Kft 16-7 (3-2, 6-1, 4-2, 3-2)

szcs

Fotó: HVSC