A Szolimedben immár három-négy hónapja elérhető ez a terápia, és remek tapasztalatokról számoltak be vendégeink. Dr. Duray Péter elmondta, hogy az orvosi gyakorlatban először Kakasszéken találkozott a BEMER terápiával, a Mozgásszervi Rehabilitációs és Reumatológiai Intézetben, akol a komplex kezelés részeként a betegeknél kiváló hatást értek el. Még az olyan betegségek esetében is, mint a szklerózis multiplex, amely az orvostudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan, de A BEMER terápia segítségével, jelentősen javítható a betegek állapota. Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO több betegségcsoport esetében kimondottan ajánlja a BEMER terápia alkalmazását. Ilyen kiemelt betegségcsoportok az idegrendszeri betegségek közül a szklerózis multiplex, a Parkinson kór, a stroke utáni rehabilitáció, illetve az anyagcsere betegségek (pl. a cukorbetegség és szövődményei), mozgásszervi, reumatológiai betegségek, kopásos jellegű elváltozások, a sportsérülések, bizonyos belgyógyászati kórképek, például az ingadozó vérnyomás.

A WHO ajánlása is mutatja, amit nagyon fontos kiemelni, hogy a BEMER terápia nem ezoterikus elméleteken alapszik. Jelenleg ez a világ egyik leginkább kutatott orvosi kezelése, egy igazolt terápia, amely nem csak a gyógyításban, de a megelőzésben is segít. A mikro keringés zavara számos betegség forrása, a BEMER terápia pedig éppen a mikro keringést javítja, oxigént juttatva a szervezet minden sejtjéhez.

Manapság népbetegségnek számítanak, és a tapasztalatok szerint egyre korábbi életkorban jelentkeznek a gerincproblémák. Ezen a területen is nagy segítség a BEMER terápia. Ennek egyrészt oka a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás, a stressz, a legutóbbi vizsgálatokból kiderült, hogy a dohányzás, egészen pontosan a nikotin szintén közrejátszik a betegség kialakulásában. A BEMER terápia használatával akár a súlyosabb gerincproblémák esetén megelőzhető, akár elkerülhető a műtét, de a műtét utáni rehabilitációban is segítséget jelent. Már 3-4 heti kezeléssel is jelentősen javul az állapot. A gerincsérv műtét utáni rehabilitáció ideje is lecsökkenthető.

A sportolóknál is hathatós segítség a BEMER terápia. Több területen is beválik a használata. Egyrészt a bemelegítés ideje lerövidíthető – persze a bemelegítést nem lehet megúszni, de hamarabb bemelegszenek az izmok, hisz javul a vérkeringés, így megelőzhetők a sportsérülések. Másrészt az állóképességet is mérhetően javítja, azáltal, hogy megemeli az oxigén szintet. Harmadrészt a regenerációban is segít – megelőzi az izomlázat, az izom mikro sérüléseit is regenerálja. Negyedrészt pedig a rehabilitációban is alkalmazható, ami különösen a profi sportolók esetében fontos, hisz egy sérülés után a lehető leggyorsabban szeretnének visszatérni a pályára, ebben is segít a BEMER terápia.

A Szolimedben a BEMER terápia mellett kipróbálhatjuk a Ceragem masszázságyakat is, és szolárium gépek is várják a barnulni vágyókat. A szolgáltatások minden nap igénybe vehetők, így a BEMER terápia is, azonban a szakorvosi konzultációra csak kedden délelőttönként van lehetőség és csak bejelentkezés alapján.

Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Dr. Rapcsák András utca 24. szám alatt, hétköznap 8 órától 19:30-ig, szombaton 9-18, vasárnap pedig 10-17 óráig várják Önöket. Telefonon bejelentkezni a 30/213-0405-ös telefonszámon lehet, illetve hívhatják a 30/426-02-70-es telefonszámot is. De megtalálják az üzletet is a facebookon is, sőt, a BEMER terápiának is van már külön facebook oldala: Bemer Terápia Hódmezővásárhelyen néven.

Látogassanak el a szalonba, javítsanak egészségi állapotukon, előzzék meg a betegségeket, szépüljenek, lazítsanak és érezzék jól magukat!

Kiskata