Szombaton este tartották a már hagyományosnak nevezhető találkozójukat a Visszhang utcai Olvasókör épületében. Azok gyűlnek össze ilyenkor egy kis felhőtlenkedésre, akik Öreg-Kishomokon élnek vagy kint van kertjük. Már tizenhárom éve nagyon jó az összetartás, így a 12. őszi rendezvény is nagyon jó hangulatban telt. A százfős társaság koccintgatva, nevetgélve oldódott fel a kabátos őszi estén.

A rendezvényt egy őszi hangulatú verssel indították, így Fekete Eszter adta elő Petőfi Sándor Itt van az ősz, itt van ujra kezdetű alkotását.

Fényképeket is nézegetünk, mert én nagyon szeretem azt, hogy az elmúlt 13 év alatt már sok esemény, sok rendezvény van a hátunk mögött. Ugyanazokkal az emberekkel találkozunk, és szívesen emlékezünk, nosztalgiázunk – fogalmazott Saja Mária, az egyesület elnöke.

Mindeközben a marhapörkölt illata éppen meghódította a környéket, bolond vonítást váltva ki a kiváló orrú ebekből.

Az est hangulatáért, hogy a talpak alá is bekússzon a kedv, Kiszin László zenész felelt. „Már több mint 10 éve az egyesületünket ezzel támogatja, hogy a rendezvényeinken mindig ő szórakoztatja a jelenlévőket” – nyilatkozta portálunknak Saja Mária.

 

 

G.